Doğuma Hazırlık bebişin uyku setini kullanmadan yıkadınızmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tabiki canım ben aldığım herşeyi kullanmadan önce yıkarım.bu tür şeyler dikilirken kumaşlar hazırlanırken yerlerde sürünüyor ne kadar temiz olsada bir şekilde toz oluyor.helede bebek gibi hassas bi güzelliğin kullnacağı şeyler özellikle önce yıkanmalı tozu gitsin en azından.

kesinlikle bebeğin cildinin değeceği herşey yıkanmalı yıkanmayan şeyler muhakkak silinmeli bebek cildi çok hassas hele ki yeni doğduğunda zaten yıkanmadan kötü kokar mis gibi kokması varken neden yıkanmasın

tekstilde çalışıp görmüş biri olarak birtek bebeğin değil kendimiznde herşeyi alınınca ilk yıkanmalı diyorum...!!!

bencede yıkanmladı bende lisede yaz tatilinde teektilde çalıştım o kumaşların değmekdikleri yer birtek tuvalet kalıyor. o nedenle ben kendme ne alsam yıkıyorum. bebeşiminde herşeyini yıkıycam.banane milletten.

bende yıkıyorum. hatta nevresimi özellikle yorganı çıkarılabilir aldım ki kolay yıkayıp kurutabileyim diye. bebek tenine değen herşey yıkanmalı bence de.

yıkanmalı kızlar
eşim tekstilde pazrlamacı ve ara sıra gidiyorum imalathaneye kumaşlar yerde elden ele dolaşıyo her her tok kumaş tozu fl
bebel olsun kendiniz olsun mutlaka yeni aldığınız ürünü yıkamaadan giymeyin

bence de yıkanmalı. çok temiz duruyor ama yinede yıkadım. şimdi ütü için beni bekliyor ama hiç enerjim yok. siz benim gibi çok sonlara bırakmayın. 37. haftama girecem yerimden kalkasım gelmiyor:((

ben uyku setinden tutunda bandanasina kadar yikadim,sonucta bebeklerimiz cok hassas insanlarin ne dedigi umrumda bile degil neyi dogru biliyosak onu yapalim herkes bisey soyluyor,aldirmiyrum bile ozelliklede konu bebegim olunca

bebeğimle alakalı her şeyi yıkadım..hepsini makinede hemde.hassas prog.da 30 derecede dalin deterjanla.dolaplarını odasınıda dalinle sildim.hediye gelen 1 yaşında giyeceği kıyafetlerini bile yıkadım dolapta diğerlerine değecek diye.sende her şeyini yıka ister elde ister makinede.üstelik bizim uyku setimiz fistolu dantelli falan bozulmaya çok müsait ama sıkma devrinide en düşüğe alınca hiçbişey olmadı.ilave durulama yaptırmayı unutmaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

canım herşeyini yıka..
yıkamadan hiçbirşeyini kullanma..
Güle güle büyüt ve sağlıkla doğur...

ben kendiminkileri bile hemen yıkarım kısa programda.elden ele geçiyor.hele d eiç çamaşırları.

Kesinlikle yıka canım. Ben yıkadım ütüledim bir güzel. Bebeğimle ilgili ne var ne yok herşeyi yıkadım ve ütüledim inan içimde çok rahat etti. Onlar şimdi çok hassas tenlerine çok dikkat etmek lazım.

alınan bütün kıyafetler zaten yıkamadan giyilmemeli özellikle bunlar bebişlerimize ise dahada dikkat etmeliyiz anti alerjik deterjan ile yıkadım ve hepsini tek tek tersinden ütüledim alerji yapmasın die ve hala ben çalışna bir anne olmama rağmen bebeğin iç çamaşılarını yıkadıktan sonra ütülüorum aslında doktorum birazda kendi haline bırak bebeği dio ama ben korkuorum yine

Back
X