Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız olacağı için üzüldünüz mü ?
Ablama da önce kız dediler bi hafta sonra erkek olduğunu öğrendi ilk çocuğunuz mu? Bu arada hayırlı olsun.
başka yokmuuu acaba ?
Banada doktor bu sabah kıza benziyor dedi..Yarın başka bi doktora gitsem mi beklesem mi bilemedim? Sizce 2 hafta daha bekleyimmi?
bende 14 hafta 2 gunlukken kız dedi ama emin olamıyorum suan 15+6 olduk pazartesi başka bi doktora giddicem eger sizinde erkense içiniz rahat etsin gidin bencede yanılma ıhtımalı varmıs sonucta dilerim rabbim gönlünüze göre verir inşallah :)
bende 14 hafta 2 gunlukken kız dedi ama emin olamıyorum suan 15+6 olduk pazartesi başka bi doktora giddicem eger sizinde erkense içiniz rahat etsin gidin bencede yanılma ıhtımalı varmıs sonucta dilerim rabbim gönlünüze göre verir inşallah :)
Gittim cumartesi tekrar başka doktora o da kız dedi artık herkese söylüyorum kızım olacak diye:) İlk bebeğim olduğu için farketmiyor ama bazısına söyleyince olsun kız olsun nolcak diyor ya tepem atıyor sanki üzülmüşüm gibi..Hay Allahım yaa nedir bu insanlardaki bu takıntı bilmiyorum. Şimdi daha iyi anlıyorum 2-3 kızı olanı delirtirler insanı..Benim ilk bebeğim olmasına rağmen neyse olsun diyorlar.
benimde kesin oldu eşimle gittik öğrendik kızmış tamda tahmin ettiğim gibi bebişimin sevincini yaşayamadım yüzü düştü morali bozuldu onunla beraber bende strese girdim ağlama krizine girdim üstüne bide onun yanında ağlasam benımle ters konusucak bildiğim için gizli gizli ağladım çok kötüydüm şimdide annemın yanına geldım baska bı doktora gıt emın olalım kızmı erkekmi diyo tekrar evet kızmış nasıl diycemo da bizim bebişimiz kızımız nasıl sevmem o benım canım dıyo belli etmemeye calışıyo ama farketmemek için kör olmak lazım
![]()
benimde kesin oldu eşimle gittik öğrendik kızmış tamda tahmin ettiğim gibi bebişimin sevincini yaşayamadım yüzü düştü morali bozuldu onunla beraber bende strese girdim ağlama krizine girdim üstüne bide onun yanında ağlasam benımle ters konusucak bildiğim için gizli gizli ağladım çok kötüydüm şimdide annemın yanına geldım baska bı doktora gıt emın olalım kızmı erkekmi diyo tekrar evet kızmış nasıl diycemo da bizim bebişimiz kızımız nasıl sevmem o benım canım dıyo belli etmemeye calışıyo ama farketmemek için kör olmak lazım
![]()
Allah Allaaaahh gerçekten ben bu düşünceyi de bu duyguyu da anlayamıyorum, anlamak ta istemiyorum, erkek çocuk olsun diye gönülden geçirmek ya da istemek başka bir şey, bir de olmadığı zaman kahrolmak başka birşey, erkek çocuk istemesini anlaayabilirim ama olmadı diye kahrolmak duygusu gerçekten çok insafsızca bence.
eşimden yana şanslıyım çok şükür ama kayınpederim tarafında malesef benzer düşünceler var çıldırıyorum, büyüğüm oldukları için bir şey de diyemiyorum içim içimi yiyor, kuduruyorum, ama bir gün patlayacağım onlara da. bu ne yaa, kimse kusura bakmasın haşa tövbe yarabbim Allah 'tan daha mı iyi bilceklermiş !!nasip kısmet bu, benim kayınpederim kızıma çeyrek taktı, oğlan doğurursan bilezik takcam dedi, al o bileziği.... diye haykırasım geldi ama malesef sustum, şimdi ikinci kez hamileyim, kaynanam hazırla bakalım bileziği oğlan geliyor diyor nerden biliyorsa, kızım olursa takmayacakalarmış, yazıklar olsun hepsine, kimse kızımın tırnağı olamaz.
Kocan üzülüyorsa da bırak yesin bitirsin kendini,ona en büyük ceza o zaten, sen hiç stres olma, bir annenin duygusunu anca bir anne anlar, Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin.