Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOOOOO Deniz91 sen iyice abartmışsın bu ne ağlamalar filan Allah'ın gücüne gider vallahi. Çocuğu hiç olmadığı için ağlayanları düşünsene sen bir de kız olcak diye ağlıyosun töbe töbe..Kocana da yazıklar olsun hangi devirde yaşıyor, neyi kime ispat ediyor, sanki 10 kızınız var da 11.de kız diyemi üzülüyor? Sen de gitme doktora filan daha, kızım kızım diye inadına sev..Sen arkasında durmazsan kimse durmaz baksana annen bile emin ol diyor hey Allahım yaa demiyorki kızım ne farkeder ha kız ha erkek kocanda alışır demiyor. Benim kuzenimin ilk çocuğu kız sonra 4 tane oğlu oldu. Hiç erkek çocuğunuz olmayacağını nerden biliyorsunuzda derdine düştünüz hemen anlamadım. Ama siz böyle yaparsanız Allah dur sana bir oğlan vericem ama derdide yanında al uğraş derse şaşırmayın.Günahtır ya..Yapmayın lütfen eşin de alışır merak etme..Ama önce sen sahip çık bebeğine kendine..git şimdiden al cicilerini yaşa sevincini, bebeğide boş yere üzüp durma..Acaba biz doğunca bizim ailemiz de üzüldümü böyle ne ilginç dimiBiz kadınız ama kız bebeğe ağlıyoruz tam tersi olması gerekirken..
Babam hep derki 1 tane oğlum olacağına senin gibi 10 tane daha kızım olsaymış..Bu sözde bir çok şeyi anlatır sanırım.
canım banada kız gibi dedi ama bizim sıpa bacaklarını tam acmadı bizde ayrıntılı utrosyanu bekliyoruz o zaman kesin belli olur dedi bakalım nasip artık benim eşimde hep erkek istüyodu bide karnımın top gibi olmasından ve baya erken hissetmemden dolayı benim içime de hep erkek doguyodu kız iistemedigimden degil ama dr kıza benziyo gibi deyince şaşırdım biraz![]()
canım belli oldumu bebişin cinsiyeti inşallah gönlüne göre verir rabbim
evet canım belli oldu kızımız oluyo allahın izniyle çok hareketli ve bi o kadarda utangac kızım var bacaklarını acmamak için herşeyi yaptı ama dr amcası sonunda gördü ve çok şaşırdı bu kadar hareketli olmasına ben 14 haftalıkken hissetmeye başlamıştım yani tam günden bana anne hazzır ol yaramaz kzın geliyo diyodu![]()
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim kızımda çok hareketliydi ultrasonda bacaklarını bi açıyodu bi kapıyodu kendine çekiyodu sırtını dönüyodu özellikle parmağını emerken bi anda elini çekip kolunu havaya kaldırıp bize el sallamıştı doktorumuzda şaşırmıştı aaa bakın el sallıyo diye günlerce o el sallamasının etkisinde kalmıştım :) isim düşündünmü peki
canım zeynep berra koymayı düşünüyorum siz düşündünüz mü
ırmak derin ve sinem arasında kaldık ama sinem olucak galiba son kararımız :)
canım işine karışmak gibi olmasında sinem sanem gibi isimler önceden yahudilerin putlarına verdikleri isimmiş o yüzden pek tavsiye etmem tabi sen bilirsin derin çok güzel ama
arkadaşlar bugun kızımın olucagını ogrendım doktor kesın deıl ama buyuk ıhtımal dedı kız deyıpte sonradan erkek olduğunu öğrenen varmı aranızda ?