Bebişinizi ilk nezaman hissettiniz ?

13 haftalık hamileyim,ve onu hissedeceğim günü merakla bekliyorum ancak ilk gebeliğim yani nasıl bişiy beklemeliyim bilmiyorum.sizler ilk kaçıncı haftanızda hissettiniz birde hissettiğinizden itibaren gün içinde defalarca hissediyomusunuz?
18 haftadan hiss edersiniz

16 . Haftada hissettim ama gerçek tekmeleri 18. Geçince başladı
Kızlar annelrr gününüz kutlu olsun :anne::KK200::anneadayı::emir_bebek::KK16:

Kizlar 16. Haftanin icindeym benm kasigimn ustnde parmak degdirdi gbi oldu bide karnimn yani gobek deligimn orda kalp atar gbi yani seyirir gbi bsy oldu 2 3 defa bu normal bsymi yoksa bebek hareketi olabilir mi? Erkek bebegim.

Kizlar 16. Haftanin icindeym benm kasigimn ustnde parmak degdirdi gbi oldu bide karnimn yani gobek deligimn orda kalp atar gbi yani seyirir gbi bsy oldu 2 3 defa bu normal bsymi yoksa bebek hareketi olabilir mi? Erkek bebegim.
Bebek hareketidir canim bu haftalarda gobek deligine yaklasiyor damar atar gibimiss ben henuz hissetmedim ama herkes oyle diyor. Erkek bebek daha erken hareketleniyor :emir_bebek:

17. Haftaya yeni girmişti hissetmiştim içimde bişey hafif bi titreşim gibi böyle bi pıtırtı oldu. Tarif edilemiyor valla:) Oğlum var on aylık. Oğlum içimde nasıl geriniyosa aynı şekilde geriniyor hiç değişmedi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda olsun inşallah taze annişler

13 haftalık hamileyim,ve onu hissedeceğim günü merakla bekliyorum ancak ilk gebeliğim yani nasıl bişiy beklemeliyim bilmiyorum.sizler ilk kaçıncı haftanızda hissettiniz birde hissettiğinizden itibaren gün içinde defalarca hissediyomusunuz?
Canım ben 16 haftalikken gaz gibi baloncuk gibi birşeyler hissettim..17 de tekme olduğunu anladım.

Ben de 17 bin içinde hisse ettim tarif edilemez garip bir tepkisi oluyor allah isteyen herkese nasip etsin
Bende biseey sorsam kızlar 2 gün dur benimde sanki gobegime bi şey batiyor gibi oluyorgün de 2 kere filan acaba tekmesimi bu

selam, ben en net 15. haftada hissettim ilk gebeliğim. Şuan 19 haftalığız 1 haftadır sürekli hissediyorum çok şükür.Allah herkese nasip etsin.

Back
X