gZ ÇIKrtma konusunda bilmiyorum ama sürekli sallandığı için anneye eziyeti ortadan kaldıran bi ürün.
chicco güzel ben gördüğüm ve memnun kalan arkadaşlarıın tavsiyesine uyma tarftarıyım.
senin dediğin markaya baktim bayağı pahalı geldi bana ben chicco almayı düşünüyorum ama hemen değil çünkü kış bebbeği olacağı için o dönemde kullanamicaz yaza doğru aLMyı düşünüyorum.
ilk canım
amin canım sağolasın senin bebişte hayırlı olsun .
ay ay yazma fikri çok mantıklı geldi bende yapıcam sanırım:)
bu arada araba olarak Pierre cardin veya maclaren travel system düşünüyorum.
sadece netten araştırarak bu kanıya vardım. ama ağırlıkları nasıldır kullanışlımı bilemem.
mağazaları dolaşmaya başlayınca herşey daha çok netleşir.
şimdiye kadar aldığım ve içime en çok sinen ürün ikea'dan bebek küveti oldu.
plastiği çok güzel, altı kaydırmaz ,içindede kaydırmaz bantlar var.öneririm.
Allah bağışlasın canım, bir şaşkınlık var di mi şimdi :) ne olucak ne alıcam, pahalı ama çok rahat bir araba biliyomusun, joker ve hello baby'ye her girdiğimde bakıyorum araba hafif ve sağlam, ki kayıyor rsmen, görevliler ağırlık koyup öylede denettirdiler, gayet ügzel ama pahalı işte ve en çok hoşuma giden özelliği oturma ünitesi çift yönlü ve anakucağıda takılabiliyo, ama asıl bu değil onun boyutunu ayarlayabiliyorsun, aşğıyada iniyor yukarıda çıkıyor,Eki Görüntüle 751380
canım cinsiyeti bellimi sizin bebişin.
o zamaaaan hemen ikeaya :) ben bir kaç parça 6 aylık şeyler aldım yazlık ya pek bi şekerlerdi :) onun haricinda uzun kollu ve çıtçıtlı yeni doğan body aldım bi kaç, hmm birde doğum çantanda en az iki adet yeni doğan setin olsun, birde andy wawa'yı tavsiye ediyorlar, yeni doğanda hem %100 pamuklu hemde %70 organik diyorlar. Birde ben yaptım listeyi, şimdi 4 aylığım ya, 5. aydan itibaren başlıcaz, 1. ayda muhtemel kullanılacaklar diye yazdım, 2. ayy.. vs. vs. doğuma kaadar alıcaz ay ay...
en yakın zamanda şu listeyi bende yapmalıyım
andy wawa yıda yeni duydum, ilk bebek olunca çocuk bebek giyimi markaları hakkında hiçbir fikir olmuyo tabi.
yavaş yavaş aldıkça ve liste oluşturdukça burada paylaşıcam inşallah
Allah bağışlasın canım, bir şaşkınlık var di mi şimdi :) ne olucak ne alıcam, pahalı ama çok rahat bir araba biliyomusun, joker ve hello baby'ye her girdiğimde bakıyorum araba hafif ve sağlam, ki kayıyor rsmen, görevliler ağırlık koyup öylede denettirdiler, gayet ügzel ama pahalı işte ve en çok hoşuma giden özelliği oturma ünitesi çift yönlü ve anakucağıda takılabiliyo, ama asıl bu değil onun boyutunu ayarlayabiliyorsun, aşğıyada iniyor yukarıda çıkıyor,Eki Görüntüle 751380
çok güzel harika hatta çok kullanışlı bir model. ben chicco lite way baston model kullanıyorum. bu ürünle ilgilide görüşümü belirtmeden edemicem canım. bi arkadaşım kullanıyor oldukça memnun ama kapatılamıyor maalesef araba. kapattığın zaman sadece yatak şeklini alıyor ve arabanın bagajına sığdırabilmek için 4 tekeride sökmek gerekiyor. sırf bu yüzden eşiyle hergün kavga ediyor bu arabayı aldırdın başıma bela ettin şeklinde. ama bahçede veya eve yürüme mesafesinde olan yerlerde konforlu olduğundan dolayı bebiş çok rahat ediyor. benim kullandığım model de oldukça kullanışlı be kapatılınca çok az yer kaplıyor. hafif bir model.
konforu kadar kapatılınca kapladığı yer ve taşınılırlığıda çok önemli bence. güzel günlerde kullanın inşallah.
Kızlar bebek odası düşündünüz müüüüü[/QUOT
canım ben düşünüyorum ama daha erken 7.ayımıza girince alayım diyorum büyüyen beşik gardolap ve komidin yeterli çünkü bebek odam çok küçük..bu arada kıyafet alışverişi pek yapmayacağım 0-3 aydan ziyade 6-9 aya yöneleceğim şimdiye kadar 1 adet 5li hastane çıkışı,1 adet tulum,1adet çıtçıtlı badi 1 patik aldım ha bide tırnak makası ve biberon var yavaş yavaş almaya çalışıyorum son 3 ay kala alış verişe hız vereceğimbugünde bunu aldım annem kuzum için yastık yorgan almış bende nevresim takımı alim dedim nasıl sizce http://www.luocapatisca.com/images/katalog-img.png
resim açılmadı galiba tekrar yükleyeyim işte kuzuma aldığım nevresim takımı
Eki Görüntüle 762925
ÇOK TATLIYMIŞ CANIIMMM :) Allah iyi günlerde güzel günlerde yatırmayı nasip etsin, valla işte bende bir kaç zıbın aldım daha hastane çıkışı bile almadım yani, ama kontrole gittiğimizde küvet kova vs. banyodan başlıyayım almaya diye düşünüyorum, bnmde da küçük ve nasıl beşik alsam bilemedim, birde aklımda denizci temalı bir oda var .:)
evet canım ya, erken erken deniliyor ama irili ufaklı bir sürü alınacak şey var, hello baby'de çok güzel küvet ve kovalar var, birde irili ufaklı bir sürü şey var alınacak listeye döküldüğünde ben şimdi o listelerim hazır ve artık başlıycam yani en geç 7,5 aylık hamileyken alış verişim, ev ve odayı halledeyim istiyorum, bilemeyizki erken bir doğum olup olmayacağını, ki inşallah olmaz böyle bir şeyde insanlık hali, birde onuda geçtim, bitireyim ağır aylarımı iş olmadan geçireyim istiyorum ..
evet canım haklısın Allah korusun ama herşeye hazırlıklı olmak lazım bide ben 7 aylık olunca ev taşıyacağım yeni evimize yerleşeceğiz herşey üst üste gelsin istemiyorum inşallah herşey yolunda gider ve tüm hazırlıklar bitince gelir kuzucuklar..bu arada alış veriş listesini paylaşırsan sevinirim belki unuttuğum birşeyler varsa faydalanmak isterim,bende kendimce bi liste hazırladım sırayla alıyorum üstünü çiziyorum
:) annem bana senin nevresim takımının 10'lu yeni doğan takımını almııış :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?