Bebişler yolda :) hazıırlıklar ne durumda :)

Allah bağışlasın canım, bir şaşkınlık var di mi şimdi :) ne olucak ne alıcam, pahalı ama çok rahat bir araba biliyomusun, joker ve hello baby'ye her girdiğimde bakıyorum araba hafif ve sağlam, ki kayıyor rsmen, görevliler ağırlık koyup öylede denettirdiler, gayet ügzel ama pahalı işte ve en çok hoşuma giden özelliği oturma ünitesi çift yönlü ve anakucağıda takılabiliyo, ama asıl bu değil onun boyutunu ayarlayabiliyorsun, aşğıyada iniyor yukarıda çıkıyor,

o zamaaaan hemen ikeaya :) ben bir kaç parça 6 aylık şeyler aldım yazlık ya pek bi şekerlerdi :) onun haricinda uzun kollu ve çıtçıtlı yeni doğan body aldım bi kaç, hmm birde doğum çantanda en az iki adet yeni doğan setin olsun, birde andy wawa'yı tavsiye ediyorlar, yeni doğanda hem %100 pamuklu hemde %70 organik diyorlar. Birde ben yaptım listeyi, şimdi 4 aylığım ya, 5. aydan itibaren başlıcaz, 1. ayda muhtemel kullanılacaklar diye yazdım, 2. ayy.. vs. vs. doğuma kaadar alıcaz ay ay...

amin inşallah cümlemizinkini canım
aynen öyle eşim bi yandan ben bi yandan mazaya girdikmi kayboluyoruz.
muhakkak fiyatına bakılrsa kaliteli olduğu belli.ben inceleme fırsatı bulamadım o ürünü ama fiyatı çok yüksek o rarayı ben vermem.

canım cinsiyeti bellimi sizin bebişin.

evet canım, belli, erkek olacak bizim fasüulye :) ya aslında biraz paalı dediğin gibi ama, birde gelilik secerken ilk denediğin gelinlikte hep aklın kalır ya benimki de öyle bir şey, birde bizim alışveriş tamamiyle dedeye ait olacağı için o ne der bilmiyorum, ki birde yurtdışı fiyatları 600 ila 700 dolar arası değişiyo belki yurtdışında arkadaşlarımız var onlar alır kargo ile gönderirler birde bu planım var yani, alamazsamda onu çok fena içimde kalır çok karışık bir durum yani

Kızlaar, oda yapıcakmısınız peki bebişlere ??? yapacaksanız dekorasyon nasıl düşünüyorsunuz :)

en yakın zamanda şu listeyi bende yapmalıyım

andy wawa yıda yeni duydum, ilk bebek olunca çocuk bebek giyimi markaları hakkında hiçbir fikir olmuyo tabi.

yavaş yavaş aldıkça ve liste oluşturdukça burada paylaşıcam inşallah

MOTHER CARE diye bir marka var, onuda tercih edebilirsin canım, liste de neler neler çıkıyor biliyormusun :)

çok güzel harika hatta çok kullanışlı bir model. ben chicco lite way baston model kullanıyorum. bu ürünle ilgilide görüşümü belirtmeden edemicem canım. bi arkadaşım kullanıyor oldukça memnun ama kapatılamıyor maalesef araba. kapattığın zaman sadece yatak şeklini alıyor ve arabanın bagajına sığdırabilmek için 4 tekeride sökmek gerekiyor. sırf bu yüzden eşiyle hergün kavga ediyor bu arabayı aldırdın başıma bela ettin şeklinde. ama bahçede veya eve yürüme mesafesinde olan yerlerde konforlu olduğundan dolayı bebiş çok rahat ediyor. benim kullandığım model de oldukça kullanışlı be kapatılınca çok az yer kaplıyor. hafif bir model.

konforu kadar kapatılınca kapladığı yer ve taşınılırlığıda çok önemli bence. güzel günlerde kullanın inşallah.

stokke mu çok yer kaplıyor, bana sanki ideal gibi geldi, bir de 4 moms origami var aklımda oda ama hiç bir özelliği yok sadece otomatik açılıp kapanıyor cnm, seninkini de bir bakıcam hemen, birde arabanmızın bagajı geniş çokta problem olacağıjnı sanmıyorum, kısmet işte belki başka bir şey beğenirim,çooooooook zor işlermiş bunlar, ama dünyanın en güzel işleri tabi :)))))

resim açılmadı galiba tekrar yükleyeyim işte kuzuma aldığım nevresim takımı
Eki Görüntüle 762925

ÇOK TATLIYMIŞ CANIIMMM :) Allah iyi günlerde güzel günlerde yatırmayı nasip etsin, valla işte bende bir kaç zıbın aldım daha hastane çıkışı bile almadım yani, ama kontrole gittiğimizde küvet kova vs. banyodan başlıyayım almaya diye düşünüyorum, bnmde da küçük ve nasıl beşik alsam bilemedim, birde aklımda denizci temalı bir oda var .:)

Bende odanın mobilyalarını sade beyaz istiyorum,aksesuarlar halı ve perdeyi mavi tonlarında ayıcık temalı yaparak canlandırmayı düşündüm.. hastane çıkışını bu aralar almayı düşünüyorum bir fırsat bulup çıkıp gezersem alacağım 10lu veya 20li 1 tane yeterli bence zaten parça parça birçok şey alıyoruz..Küvet kova vs. aklıma getirdiğin iyi oldu canım bende bi bakim..ya aslında erken erken diyip duruyorlar ama birçok alınacak var 9 ayda ancak tamamlarız Allah kolaylıklar versin hepimize

canım bu arada denizci teması dedinde aklıma geldi netten nevresim bakarken görmüştüm belki ilgini çeker..

evet canım ya, erken erken deniliyor ama irili ufaklı bir sürü alınacak şey var, hello baby'de çok güzel küvet ve kovalar var, birde irili ufaklı bir sürü şey var alınacak listeye döküldüğünde ben şimdi o listelerim hazır ve artık başlıycam yani en geç 7,5 aylık hamileyken alış verişim, ev ve odayı halledeyim istiyorum, bilemeyizki erken bir doğum olup olmayacağını, ki inşallah olmaz böyle bir şeyde insanlık hali, birde onuda geçtim, bitireyim ağır aylarımı iş olmadan geçireyim istiyorum ..

evet canım haklısın Allah korusun ama herşeye hazırlıklı olmak lazım bide ben 7 aylık olunca ev taşıyacağım yeni evimize yerleşeceğiz herşey üst üste gelsin istemiyorum inşallah herşey yolunda gider ve tüm hazırlıklar bitince gelir kuzucuklar ..bu arada alış veriş listesini paylaşırsan sevinirim belki unuttuğum birşeyler varsa faydalanmak isterim,bende kendimce bi liste hazırladım sırayla alıyorum üstünü çiziyorum

:) annem bana senin nevresim takımının 10'lu yeni doğan takımını almııış :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…