- 18 Eylül 2014
- 1.868
- 1.445
- 248
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapımı biraz zahmetli. Ama yapıpta içinde bebiş gördümmü dünyalar benim oluyorBir harika olmuşlar. Nasıl yaptınız bunları yaa çok hoşlar![]()
Ne mutlu size işte çok güzel bir duygu olmalı fiyat aralığnz ne ben bebek taşıma çantası almaya niyetlndmde gönlüm bunlardada kaldı yaaYapımı biraz zahmetli. Ama yapıpta içinde bebiş gördümmü dünyalar benim oluyor
80 ve 100 tl arasında değişiyor.kızım 10 aylık olacak hala kullanıyorumNe mutlu size işte çok güzel bir duygu olmalı fiyat aralığnz ne ben bebek taşıma çantası almaya niyetlndmde gönlüm bunlardada kaldı yaa
Şu açık maviyi çok beğendim ama yıkaması temizliği zor olmazmı80 ve 100 tl arasında değişiyor.kızım 10 aylık olacak hala kullanıyorum
açık mavinin fiyatı 100 tl.eğer çarşaf ve emzirme yastığınıda istersen 180 tl oluyor. yıkaması kolay. makinada yıkanabiliyorŞu açık maviyi çok beğendim ama yıkaması temizliği zor olmazmı
Ama çok yüksek fiyatlatıaçık mavinin fiyatı 100 tl.eğer çarşaf ve emzirme yastığınıda istersen 180 tl oluyor. yıkaması kolay. makinada yıkanabiliyor
maalesefki malzemeleri de pahalıAma çok yüksek fiyatlatı![]()
Anladm cnm el emeğide çok var haklısn benm daha üç buçuk ayım var o zamna kadr niyetlenirsm seni bulurm canm hayırlı satışlar diliyorum.maalesefki malzemeleri de pahalı