- 24 Ocak 2016
- 63
- 21
- 88
- 40
- Konu Sahibi Eloisewitha
Özelden fotoğraf atar mısınız ben de size göndereyim fotoğrafımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun ilk kime olmuştunuzCanım burun ameliyatı geçiren hiç memnun kalan ben görmedim. Benim kıkırdağım eridi burnumda, çok şükür yeni kıkırdak eklendi ve sol tarafta yamukluk kayboldu ama gel gör ki şimdi sağ tarafa biraz yamulduŞimdi tekrar ameliyat olmam gerekiyor veya kabullenmek. Ben kabullenmeyi seçtim çünkü revizyon sonrası başıma neler gelir bilemem, bu riske giremem. Ama bu bizim kararımız ve sorumlulukta bizde. Karar senindi o yüzden alışmaya çalış, depresyona girip yeni sorunlar yaratma kendine. Sana tavsiyem hareketli, enerji dolu spora başla. Özellikle grup spor dersleri çok motive ediyor. Kendine güven gelir, duruşun, yürüyüşün, tarzın güzel olursa burnun kimsenin gözüne batmaz. Ben sakatlanmadan önce yıllar boyunca spor yapıyordum ve çok emindim kendimden, spor gerçekten özgüveni yükseltiyor. Akıl vermek gibi olmasın canım, sadece abla tavsiyesi. Gençsin, sağlıklısın hayata küsme, kendin yönünü belirle. Keşke benim de eski sağlığım olsaydı ve tekrar spor yapabilseydim. Eminim çok kötü bir şey yoktur canım, senin gözünde sorun büyük görünüyor. Sakinleş sorunu çözmeye odaklan. Bu arada doktor yanaşmıyorsa telafi etmeye, şikayet et onu.
Merhaba geçmiş olsun durumunuz nasılHerkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. Çok aceleye gelen bir ameliyat süreci oldum eskiden daha iyi olur zaten diyip çok araştırmadım ama beklediğim gibi olmadı. Depresyona girdim. Kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim ama böyle değildim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen kendi kendime hayatımı kararttım ben. Evden çıkamıyorum insanlarla iletişimimi kestim habersiz yaptırmıştım okuluma gidemedim yani özelden fotoğraf at demenizi anlayabiliyorum ama hu benim için kolay değil sağlıklı düşünemiyorum hayattan beklentim kalmadı
Merhaba burnunuzdan şuanda da memnunmusunızşimdi umarım daha iyisindir. Ben de 20 sene bekledim bu ameliyat için. Aman iyi bir doktor bulayım diye bu yaşıma kadar bekledim. En sonunda gözümü kararttım. 26 gün oldu ameliyat olalı ama şuan odak noktası orası olduğu için bir sürü kusur çarpıyor insanın gözüne. Keşke biraz daha ufak olsaydı keşke biraz daha kaldırsaydı diyorum en basitinden. Bu ameliyatın sağlam bir psikoloji gerektirdiğini gördüm sonuç olarak. Öncelikle mental sağlığın için bir şeyler yap örneğin ben meditasyon yaparak daha güçlü hissediyorum. Bunu kesinlikle öneriyorum. Kendine birkaç ay daha süre ver daha sonra alışamazsan ve çevreden de evet bariz sıkıntı olduğu yorumları alırsan yine bir doktorla görüş onun da yorumunu al ama asla kendini eve kapatma hayata küsme hayat çok kıymetli ve en güzel yaşlarındasın ileride bunları kafaya taktığına bile üzüleceksin hayatı kaçırmana izin vermesin bu durum. Hiçbir şey çaresiz değil.
Merhaba burnunuzdan memnunmusınızBen de yeni ameliyat oldum, daha bilmiyorum görüntüsü nasıl ama kendimi psikolojik olarak ne varsa onu Sevmeye hazırlıyorum. Benim doktor ne bulsan yaparız demedi mesela, senin yüzüne benzeyen insanların burun fotolarına bul bakarız demişti hiç fırsat bile olmadı bakmaya.Yapılırken de doktora bıraktım tamamen, bakalım nasıl olacak, çok heyecanlıyım.
Şimdilik memnunum, görenler de beğeniyor, daha çok yeni ama. Bir de ben beynimi beğenmeye kodlamıştım, onun da etkisi vardır. Ama eski burnumdan daha güzel, bu kesin yaniMerhaba burnunuzdan memnunmusınız
Merhaba ameliyat oldunuz mumerhaba geçmiş olsun hangi doktor ilgilenmişti? Ben de araştırma sürecindeyim yüzümde asimetri dolayısıyla burnumda da asimetri var, doktorlar beklentini düşük tut diyor. Kuzenim de ameliyat olup pişman oldu ve depresyona girdiği için çok kararsızım ancak onun burnundaki minimal bir şey fark edilmiyor bile. bence insan ameliyattan sonra çok değiştiği için depresyona girebiliyor. Sizinki de öyle olabilir gerçekten özelden iletebilir misiniz kötü hissetmeyecekseniz tabi ki
Rica etsem doktorun adını özelden yazabilir misiniz bende amaeliyat düşünüyorum araştırma yapıyorumŞimdilik memnunum, görenler de beğeniyor, daha çok yeni ama. Bir de ben beynimi beğenmeye kodlamıştım, onun da etkisi vardır. Ama eski burnumdan daha güzel, bu kesin yani
Bende ameliyat oldum ve aynı sorunları yasıyorum depresyona girdim ve dısarı çık ak istemiyorum anksıyetem çıktı beden dismorfık bozukluğuna gitti bu olay muhtemelen seninde öyle kendını doğru göremediğin için kusurlu zannediyorsun ama algın doğru calısmadıgı için öyle. Bende fotograflarını görmek isterim özelden atarsan sevinirim o zaman hiç değilse biz sana objektif yorum yapabiliriz sonuçta sana yalan borcumuz yok değil mi :)ben 10. ayıma girdim, kalın deriliydi benim burnum. doktor zaten ilk 1 sene bir şey bekleme dedi bana. hep buna güvenerekten kendi kendime bekle sabret dedim ama 10. ayında artık yüzde seksen şekli oturdu ve büyük duruyor özellikle de yandan. dudak dolgusundan sonra bazı insanlar burnun küçülmüş gibi dedi ama o da optik illüzyonla alaklı bir durum sanırım. yani evet ödemi var hâlâ. bazı kalın derili hastalarda tam şeklin ortaya çıkması 2 seneyi buluyormuş ama demek istediğim yüzde seksen şekli ortaya çıktı şu anda burnumun ve büyük duruyor. görseli özelden atayım size
beden dismorfik bozukluğunun alasını yaşıyorum gibi hissediyorum... çok çok sağlam bir psikoloji istiyormuş gerçekten. hayatımda kendimi bu kadar çok inceleyip aynalara küstüğüm bir dönem hiç yaşamamıştımBende ameliyat oldum ve aynı sorunları yasıyorum depresyona girdim ve dısarı çık ak istemiyorum anksıyetem çıktı beden dismorfık bozukluğuna gitti bu olay muhtemelen seninde öyle kendını doğru göremediğin için kusurlu zannediyorsun ama algın doğru calısmadıgı için öyle. Bende fotograflarını görmek isterim özelden atarsan sevinirim o zaman hiç değilse biz sana objektif yorum yapabiliriz sonuçta sana yalan borcumuz yok değil mi :)
Aynısını bende yasıyorım o yüzden karsıdakı insan sana yalan söylemez bu durumda kendını hiç bı zaman düzgün göremezsin ben görebilir miyim nasıl olduğunu merak ediyorımbeden dismorfik bozukluğunun alasını yaşıyorum gibi hissediyorum... çok çok sağlam bir psikoloji istiyormuş gerçekten. hayatımda kendimi bu kadar çok inceleyip aynalara küstüğüm bir dönem hiç yaşamamıştım
Merhaba... Seni çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 8 ay önce ilk kez rinoplati oldum. Seni çok iyi anlıyorum. İki göz arama hiç dokunmadan kemerimi çok az törpüleseniz yeter, ameliyat olduğumun belli olmasın, burnumun yüzümde kapladığı genişliği ve yüksekliği seviyorum dediğim burnumun kemiklerini kırılmış, yüzüme daraltılmış ve ucu benim istediğimden fazlaca küçültülüp, istediğim gibi döndürülmeden ruhsuz bir sekilde dümdüz bırakılmış... Bende görsel hala paylaşmıyorum. Revizyon için Ankara da bir kaç doktor gezdim... Rinoplasti ameliyatı sonrası şikayetim, sadece burunda değil. Burun kemiği ve gözyaşı altından bir bağ kesilip salınmış gibi yanaklarım aşağıya düştü. Bu konuda özelde revizyon için gittiğim doktorlardan biri, bunu herkes anlamaz, siz alanınızdqn dolayı fark etmiş olabilirsiniz (güzel sanatlar seramik Bölümü mezunuyum) Biz burun kemiklerinden açıp orayı salıyoruz dedi... Kafamdan aşağı kaynar sular indi o an... Hacettepede ve özelde bir kaç plastik cerraha gittim. Hacettepede gittiğim doktor, gittiğim devletteki doktorlar gibi kim yaptıysa o düzeltsin dedi... Bir de çoğu şöyle söylüyorlar "zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır". Ameliyattan önce yüzümün kalıbını almıştım. Ameliyattan sonra 6. Ayda tekrar yüzümün kalıbını aldım. Bariz düşük. Doktorlara bunu gösterdiğim halde neredeyse hepsi mesleki arkadaşlarını korumak için zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır" diyebiliyor... Böyle bir bağ 10 sene sonra bile böyle düşmez... Hala doktor arıyorum... Ve hala hergün hıçkırarak ağlıyorum. Allah bu dünyada da öteki dünyada da bana bunu yapan doktora 1000 misli fazlasını zorunlu kılsın dilerim... Banada tez zamanda çözüm versin. Amin. Allah yardımcınız olsun. Her gece sabırla kendiniz için istediğiniz yüzün ayrıntılı duasını etmeyi unutmayın olur mu? İnşallah her şey düzelecek.para için insanları kesip biçip şekilden şemadan çıkarıyorlar allah da onları bildiği gibi yapsın hadi ben cahil bir genç kızdım sosyal medyadan ünlülüerden oradan buradan gördüm özendim yaptırayım dedim sen bir doktor olarak dönüp bana desene kızım senin yaşın daha çok genç yanak yağlarını aldırmak için yüzün çökecek ilerleyen yaşlarda. şimdiden yüzüm çöktü yaşlı duruyorum. burun estetiği için dönüp bana desene daha fazla komplikasyon riski var bunu göze alıyor musun diye sorsana. hayal satar gibi bana dönüp dedi ki istediğin burnu göster ben de buldum ideal diye gösterilen fındık burun görseli bunndan olur mu dedim bilmiyorum çünkü olur dedi bana. halbuki dönüp demesi lazım ki senin burnundan bu burun çıkmaz bu burun senin yüzüne gitmez. yaparım dedi. çıktım ameliyattan ne istediğim gibi bir burun vardı ortada ne de yüzüme yakışan bir burun. öncesinde burnumda yamukluk yokken burnumda yamukluk oluştu deliklerim birbirinden çok farklı oldu. nefes sorunum yokken nefes alma sorunum oldu. arka kameradan fotoğraf çekinemez hale geldim ben. yani ben içimi döksem de boş gibi hissettiriyor herkes bana evet kendim girdim bu işin içine ama bu kadarını da hak etmedim ben o doktorun bunları bana söylemesi lazımdı bu riskleri alıyor musun demesi lazımdı revizyon diyorlar da revizyon ne kadar zor bir işlem kaç katı para istenen bir işlem kolay mı allah aşkına. nefret ediyorum işini hakkıyla yapamayan plastik cerrahlardan
Merak ettim burnunuzu banada özelden atar mısınız? Benim 3 ay oldu önden yayvan geniş duruyor daha daralsın istiyorum ama inşallah zamanla daralır bilmiyorum sizin ilk aylardaki görüntü ile şuanki arasında ne kadar fark oldu peki?ben 10. ayıma girdim, kalın deriliydi benim burnum. doktor zaten ilk 1 sene bir şey bekleme dedi bana. hep buna güvenerekten kendi kendime bekle sabret dedim ama 10. ayında artık yüzde seksen şekli oturdu ve büyük duruyor özellikle de yandan. dudak dolgusundan sonra bazı insanlar burnun küçülmüş gibi dedi ama o da optik illüzyonla alaklı bir durum sanırım. yani evet ödemi var hâlâ. bazı kalın derili hastalarda tam şeklin ortaya çıkması 2 seneyi buluyormuş ama demek istediğim yüzde seksen şekli ortaya çıktı şu anda burnumun ve büyük duruyor. görseli özelden atayım size
Ben de yeni burun ameliyatı oldum 2. Haftam tıpkı senin gibi aynaya baktığımda mutlu olmadım garipsedim ama çevremden olumlu yorumlar aldım yani sana da farklı geldiği için alışık olmadığın için yeni haline sana kötü geliyor olabilir bence düşündüğün kadar kötü olmamıştır dolgu da erir zamanla yaşın genç dert etme ileride maddi durumun el verince revizyon olursun iyi bir doktora araştırıp dünyanın sonu değil hayata küsünce ne değişecek kiHerkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. Çok aceleye gelen bir ameliyat süreci oldum eskiden daha iyi olur zaten diyip çok araştırmadım ama beklediğim gibi olmadı. Depresyona girdim. Kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim ama böyle değildim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen kendi kendime hayatımı kararttım ben. Evden çıkamıyorum insanlarla iletişimimi kestim habersiz yaptırmıştım okuluma gidemedim yani özelden fotoğraf at demenizi anlayabiliyorum ama hu benim için kolay değil sağlıklı düşünemiyorum hayattan beklentim kalmadı
Merhabalar, ameliyatı kime oldunuz? Bir de bağ kesim nedir? burun ameliyatlarında yapılan bir işlem mi_Merhaba... Seni çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 8 ay önce ilk kez rinoplati oldum. Seni çok iyi anlıyorum. İki göz arama hiç dokunmadan kemerimi çok az törpüleseniz yeter, ameliyat olduğumun belli olmasın, burnumun yüzümde kapladığı genişliği ve yüksekliği seviyorum dediğim burnumun kemiklerini kırılmış, yüzüme daraltılmış ve ucu benim istediğimden fazlaca küçültülüp, istediğim gibi döndürülmeden ruhsuz bir sekilde dümdüz bırakılmış... Bende görsel hala paylaşmıyorum. Revizyon için Ankara da bir kaç doktor gezdim... Rinoplasti ameliyatı sonrası şikayetim, sadece burunda değil. Burun kemiği ve gözyaşı altından bir bağ kesilip salınmış gibi yanaklarım aşağıya düştü. Bu konuda özelde revizyon için gittiğim doktorlardan biri, bunu herkes anlamaz, siz alanınızdqn dolayı fark etmiş olabilirsiniz (güzel sanatlar seramik Bölümü mezunuyum) Biz burun kemiklerinden açıp orayı salıyoruz dedi... Kafamdan aşağı kaynar sular indi o an... Hacettepede ve özelde bir kaç plastik cerraha gittim. Hacettepede gittiğim doktor, gittiğim devletteki doktorlar gibi kim yaptıysa o düzeltsin dedi... Bir de çoğu şöyle söylüyorlar "zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır". Ameliyattan önce yüzümün kalıbını almıştım. Ameliyattan sonra 6. Ayda tekrar yüzümün kalıbını aldım. Bariz düşük. Doktorlara bunu gösterdiğim halde neredeyse hepsi mesleki arkadaşlarını korumak için zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır" diyebiliyor... Böyle bir bağ 10 sene sonra bile böyle düşmez... Hala doktor arıyorum... Ve hala hergün hıçkırarak ağlıyorum. Allah bu dünyada da öteki dünyada da bana bunu yapan doktora 1000 misli fazlasını zorunlu kılsın dilerim... Banada tez zamanda çözüm versin. Amin. Allah yardımcınız olsun. Her gece sabırla kendiniz için istediğiniz yüzün ayrıntılı duasını etmeyi unutmayın olur mu? İnşallah her şey düzelecek.
Ben 2 defa burun estetiği oldum .İlkinde burun sırtım çok alınmistı şimdi de burun ucum asiri buyük geliyor .Genel olarak burnum büyük geliyor ben 2 senedir şurdan suraya gitmedim hiç mutlu değilimHerkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. Çok aceleye gelen bir ameliyat süreci oldum eskiden daha iyi olur zaten diyip çok araştırmadım ama beklediğim gibi olmadı. Depresyona girdim. Kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim ama böyle değildim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen kendi kendime hayatımı kararttım ben. Evden çıkamıyorum insanlarla iletişimimi kestim habersiz yaptırmıştım okuluma gidemedim yani özelden fotoğraf at demenizi anlayabiliyorum ama hu benim için kolay değil sağlıklı düşünemiyorum hayattan beklentim kalmadı
Kolay değil ama iyi hissedeceksen ol o revizyonu yapacak bir sey yok bende revizyon dusunmeye basladim keske olmasaydimonu atacak özgüvende olsam zaten kendimi eve kapatmam, estetik operasyonlardan istenmeyen sonuçları alan insanlar anlar anca beni
Bence abartiyorsundur.Gunumuzde güzellik algısı çok değişti gibi herkes bir yeriyle oynuyor ve bazen sonuç kötü olabiliyor daha da fazla doğal güzelligini bozma bence bu halini sevmeye çalış zamanla otururHerkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. Çok aceleye gelen bir ameliyat süreci oldum eskiden daha iyi olur zaten diyip çok araştırmadım ama beklediğim gibi olmadı. Depresyona girdim. Kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim ama böyle değildim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen kendi kendime hayatımı kararttım ben. Evden çıkamıyorum insanlarla iletişimimi kestim habersiz yaptırmıştım okuluma gidemedim yani özelden fotoğraf at demenizi anlayabiliyorum ama hu benim için kolay değil sağlıklı düşünemiyorum hayattan beklentim kalmadı