• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bebişlere patikler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
... $42298635.webp ...

alıntı

Son düzenleyen: Moderatör:

1. ve 4.ye son 2sine ve arada 3 5 tanesine bayıldım mükemmeller sondan 2.sinin yaprakları birisinin ters olmuş yapraklar ya ikisininde sağa yada ikisininde sola bakması gerekiyo bence ama yinede süper farkettim ki yine sizin örgüleri beğenmişim :1: sizinle anlaşırsak çok iş yapacak gibiyiz :66: çok güzel şeyler yapmışşınız ellerinize sağlık

... $babybooties2.webp ...

teşekkürlerrr beğendiğiniz için....

ne demek anlatırım tabi ipin kalınlığına göre 40-50 ilmek başla ama bunu kesin söyleyemem yüne bağlı sonra 4-8 sıra arası haroşa ör.sonra normal patik gibi ortadan eksiltmeye başla.uygun bir şekli alınca istediğin uzunlukda ör ve kes ietediğin gibi süsle sonra...kolay gelsin..

ee ben yapamıyorum bunları yapıp satan yokmu

ben bunlara bayildimmmm:19::19::19::19: lutfen bizleride dusunup resimli aciklamali anlatiminida koyarmisinizzzzz yada bir bilen yokmu yardim etsin arkadasim hamile onun kizina yapmak istiyorum hediye olarakk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hanzademmmm neredesin,lütfen pembe patiğin örülüşünü
anlatır mısın?

Merhaba "hanzadem"
resimlerde hepsi çok güzel görünüyor. ben de yapmak istiyorum ama ayak ölçüsünü nasıl ayarlamalıyım bilmiyorum!!

Mesela aşağıdaki resimdeki patikler sanırım 3-6 ay ölçüsünde. 3-6 ay patik yaparken taban kısmının uzunluğu ne kadar, kaç cm olmalı?
Eki Görüntüle 530235

ya da aşağıdaki resimlerdeki patik ölçüleri nasıl olmalı?
Eki Görüntüle 530234

umarım en kısa sürede yanıtlarsınız..
şimdiden teşekkürler..

Bunlar çooook güzel:) Bende örmek istiyorum ama nasıl yapıcam:((

hanzadeeeeeeeeeeeeeeeem
nerdesiiiiin.
pembe patiği örmek itiyorum,lütfen,anlatır mısın.

modeller netten alıntı aldığım yerlerde açıklama yok ..üzgünüm..

Back
X