Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ben bugun gordum keseyi bidahaki gidisime inşallah bebegimi görürümKızlar önce kese sonra kalp atışı mı görülür ben pazartesi ilk defa ultrasona gidicem
hayırlısı ile kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah. İnşallah ben de görürüm pazartesiEvet cnm ben bugun gordum keseyi bidahaki gidisime inşallah bebegimi görürüm
tatlı miniğinin pıt pıt kalbini duy annesi inşallah :)Çok heyecanlıyım yarın randevum bebeği ve kalp atışını görmek için gideceğim dua edin kızlarr![]()
Çok teşekkür ederim canımm inşallahhhtatlı miniğinin pıt pıt kalbini duy annesi inşallah :)
evet canım ilk önce kese görünüyor ama sanırım senin ki daha minicik belki göstermez kendini annesi :)Kızlar önce kese sonra kalp atışı mı görülür ben pazartesi ilk defa ultrasona gidicem
hcg değerim yüksek belki görünür diye bir umut var ama çok erken dediğin gibi canım haftaları sayıyorum onu göreyim kalbini duyayım diye inşallah. Sen ikinci döneme geçmişsin ne güzel :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallahevet canım ilk önce kese görünüyor ama sanırım senin ki daha minicik belki göstermez kendini annesi :)
canımm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :) kalp atışını duyduğun anları videoya alsın eşin inanılmaz bir şey o an :)hcg değerim yüksek belki görünür diye bir umut var ama çok erken dediğin gibi canım haftaları sayıyorum onu göreyim kalbini duyayım diye inşallah. Sen ikinci döneme geçmişsin ne güzel :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah
videoya çekin o anları ilk kalp atışlarını, belki de dünyanın en güzel sesi :)Çok heyecanlıyım yarın randevum bebeği ve kalp atışını görmek için gideceğim dua edin kızlarr![]()