Bebisleri ne zaman gordunuz

Melismail

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
147
63
13
Arkadaşlar bebisleri ne zaman gordunuz cok merak ediyorm lutfen paylasirmisiniz

Son düzenleme:
Bnde cok merak ediyorum bu cumartesi randevum var insallah gorebiliriz bebegi ve kalp atisini :anneadayı:

Kızlar önce kese sonra kalp atışı mı görülür ben pazartesi ilk defa ultrasona gidicem

5+5 kese gördük 8 haftalik ken gittim kalp atışı ve bebegimi gördüm. Allah herkese bu duyguyu yasatir inşallah

evet canım ilk önce kese görünüyor ama sanırım senin ki daha minicik belki göstermez kendini annesi :)
hcg değerim yüksek belki görünür diye bir umut var ama çok erken dediğin gibi canım haftaları sayıyorum onu göreyim kalbini duyayım diye inşallah. Sen ikinci döneme geçmişsin ne güzel :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah

hcg değerim yüksek belki görünür diye bir umut var ama çok erken dediğin gibi canım haftaları sayıyorum onu göreyim kalbini duyayım diye inşallah. Sen ikinci döneme geçmişsin ne güzel :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah
canımm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :) kalp atışını duyduğun anları videoya alsın eşin inanılmaz bir şey o an :)

Back
X