bebıslerımın kalp atıslarını duyamadım acil yardım

duygu_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
249
0
96
39
Uşak
slm arkdslar dungece dra gıttım ama ne yazıkkı kalp atıslarını duyamadık tam 6haftalık ama kasıktan muayene edıldıgım ıcın cok zor 10gun sonra net duyulur dedi dr saglıgı ıyı dedi ama ıcım rahat degıl kacıncı haftada duydunuz arkdslar yazarsanız sevınırım dualarda bulusmak umıdı ıle

canım o hiç belli olmuyor 7.haftada duyanda var sen sadece içini ferah tut biliyorum ferah tut demek kolay oluyor ama bebişini düşünmek zorundasın çünkü sen üzülünce oda hissediyor bunu bende geç duydum ama şu anda sağlıklı bebeğim sen rahat ol ve üzülme allah yardımcın olsun

saol canım benı9m sen kacıncı haftada duydun acaba?benım ıkız ıkısıde duyulmadı cok korkuyorum dualarınıza ıhtıyacım var

korkma,endişe etme.bir kaç güne kadar atmaya başlar kalpleri bebişlerinin.sen rahat ol ki bebişlerin de rahat rahat büyüsünler....

canım benım 6cı haftamızdı duyulması gerek dedıler takılıo ınsanın aklınada dua edın arkdslar

Duygucum,canım benim,kalp atışları vajinal usg ile genelde altıncı hafta sonundan itibaren duyulmaya başlar,ama karnından kolay duyulmaz,yedinci hatta sekizinci haftayı bulanlar var.Şimdi bir kaç gün daha sabret,sonra pıtır pıtır atan kalplerini görünce rahatlayacaksın.Öpüyorum seni.

canım benım ınsallah duyarım cokta korkuyorum sagolasınız paylasımlarınız ıcın ınan destek oluyorsunuz allah razı olsun dualarda bulusalım canım

canım 7+1de duymuştum acele etme.Sağlıcakla kavuşursun ınşallah meleklerine

canım 7+1de duymuştum acele etme.Sağlıcakla kavuşursun İnşallah meleklerine

canım benım 7+1de vajınal ultrason muayenesındemi duydunn yoksa kasıktanmı duymustunuz rabbım hayırlısıyla melegını kucagına almayı nasıp etsın tum anne adaylarının yuzunu guldursun rabbım

duygucum lütfen üzülme insallah göreceksin
ne zam gideceksib bi daha kontrolekaydirigubbakcemile5

canim ben 6+2 iken duymustum ama karindan bakmamisti bana sende vajinal baktirsaydin keske korkma duyarsin 1 hafta sonra....

duygucum lütfen üzülme insallah göreceksin
ne zam gideceksib bi daha kontrolekaydirigubbakcemile5

uzulmemek eldemı canım benım ama stres yapmıyorum verende allah alıcak olanda o yuzden hayırlısı dıyorumartık ayın 6sında 10gun sonra dedi drum bakalım saglıklı gelısmısler desede ıcım rahat degıl arkdslar dualarınızı esırgemeyın nolur ınanın ıhtıyacım var

canım senınle dualarımız hiç merak etme bence güzel haberlerle doneceksin kaydirigubbakcemile5

canim ben 6+2 iken duymustum ama karindan bakmamisti bana sende vajinal baktirsaydin keske korkma duyarsin 1 hafta sonra....

canım vajınal baktırmadım ben kasıktan bakıyor dr ama suan yok kalp atısı bakalım hayırlısı duyabılecekmıyız rabbım yuzumuzu guldursun tum anne olmak ısteyenlerın rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bebısını:Saruboceq:

canim duyucaksin hic korkma karindan cok gec duyulur kalp atislari bebekte daha kucuk gorunur vajinal bakilana gore....

mrblar arkadaşlar.benimde duygu gibi bi sorunum var.özel bir hast gittiğimde bebeğimin gelişmediğini söleyip iki tane vitamin hapı verdiler 2hafta kullandım 2haftanın sonunda bebeğimin gelişmediğini kalbinin atmadığını ve ölü olduğunu sölediler ayrıcada 9haftalık dediler.ben adet tarihimden emin deiğilim buda bnm için büyük sorun.bebeğimin kürtaj olmasının gerktiğini sölediler.hemen inanıp aldırmak istemedim ve bir devlet hast gittim.bugün orda bebeğim 9 haftalık değil 6+1 olduğunu öğrendim.yalnız yinede kalbi atmıyor.bugün salı ve cuma gününe kadar zaman verdi doktor tekrar kontrol için.yani bebeğimin 2gün içinde kalbi atması gerekiyor.hem korku hem üzüntü var içimde.2gündür ağlamaktan ve dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum.kafamda karmakarışık oldu.nolur biriniz yardım edin bebeğimin 2gün kalbi atmssa aldırıcammı.yazdıklarınıza göre biras daha geç olabilyormuş kalp atışları ama ben çok korkuyorum...ayrıca kız çocuğunun geç canlandığını sölediler.buda doğrumu bi umut verin.eşimde yanımda deil şehir dışında ve ben yalnız umudumu yitirmek üzereyim...:gitme:

rabbim yar ve yardımcın olsun canım sakın umudunu kaybetme bitanem 7. haftada duymuştum bende sanırım tam hatırlamıyorum ama sakın olumsuz düşünme canım bebişine stres yaşatmış olursun sonra bitanem:1hug:

tşk ederim canım.ilk gittiğim doktor alıcas bebeği deyince neye uğradımı şaşırdım ilk bebeğim bide.insan kötü oluyo.umarım dediğin gibidir.ben ne olursa olsun 1ay daha beklicem.hemen aldırmak istemiyorum...cuma günü belli olucak kalp atışlarıbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…