muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz bana bi tarif yazarmısınız.birde kızın 4,5 aylık yedirmemde bi sakınca varmı
çok teşekkür ederim.2 haftadır milupanın sütlü pirinçli ve armutlu portakallı ek gıdasından veriyorum.sabahlarıda fındık büyüklüğünde yumurta sarısı,aynı ölçüde labne peynir,bir tane eti cicibebe , yarı süt yarı su karışımı ile mama yapıyorum ,veriyorum.bunları doktorumuz söyledi vermemi. ama içimde hep kaygı var,sizin gibi tecrübeli annelerden bilgi almak çok güzel.birde meyve veriyorum bir hafta suyunu verdim,biraz kabız olduk lifli gıda alsın diye şimdi püre halinde veriyorum ve kızım bunların hepsini yiyor.bende öğlenleri çorba, muhallebi versem mi diye düşünmeye başladım.ne yapayım vereyi mi?
Aynen katılıyorum en sağlıklısı da bu zatenBenim muhallebiye bir türlü kafam yatmıyor. Ne faydası var ki? Ben akşamları muhallebi yerine vakit kalırsa uyumazsa, tarhana ya da yoğurt çorbası vermeye çalışıyorum.
canım,biber 1 yaşına kadar önerilmiyor,yetişirken en çok tarım ilacını çekern sebzeymiş
1 domates
tel şehriye
su
biraz tavuk suyu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
bir cezvede domates rendesi,su ve tavuk suyunu kaynatıyoruz,içine biraz tel şehriye atıyoruz yumuşadıktan sonra altını kapatıp zeytinyağını ekliyoruz.blendırdan geçiriyoruz,kızımın en sevdiği çorba bu.
slm kızlar dikkatimi çekti de herkes labne veriyor ben normal ezine falan verdim hep labne daha mı iyi kibilmiyorumkismile
slm kızlar dikkatimi çekti de herkes labne veriyor ben normal ezine falan verdim hep labne daha mı iyi kibilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah kahvaltıda mesela labne,yumurta sarısı,cıcıbebe bırde mama katıyoruz demıssınızı.Pekı bu mama toz halındemı katılıyor.yoksa suyla mama karıstırılıp sonra ıcıne dıger yumutra sarısı,cıcıbebe,labne katılıyor.aydınlatırsanız sevınırım.bız daha yenı gececez ek gıdaya.Hanı tüm mamalar toz halınde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?