E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
arkadaşım benimde son adet tarihim 12ekim internetten hesapladım bebişim 18temmuzda gelecek Allahımın izniyle.yani seninle aramızda 1günlük fark var hehe.ben henüz doktora gitmedim alttan muaneye bi türlü cesaret edemiyorum 2 hafta sonra falan gitcem doktora.kan testim ve idrar testim pozitif çıktı.nasıl mutlu oldum anlatamam çok farklı bi duygu.içimden bi his kızımın olacağını söylüyor.sana ve bebişine sağlıklı günler dilerim buraya yazarız gelişmeleri ok
bende nasipse 27 temmuzda alıcam kucağıma, 6+3günlük hamileyim. banada 2li testi anlatırsanız sevinirim bilmiyorum çünkü, saolun kızlar allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi
kızlar yardım edin doktora gittim sandığımdan daha küçükmüş bebeğim oyüzden kalbi atmaya başlamamış ve duyamadık kalp atışı hangi haftalarda başlar 10gün sonra tekrar gideceğim şimdilik sadece keseyi gördük normalmi
teşekür ederim semras doktorumda öyle dedi ama işte insanın içi rahat olmuyo niye kalbi atmıyo niye büyümedi diye gereksiz takntılar yaptım oysa çok küçük daha hidennisko geçmiş olsun canım
bel agrısı yok bende ama inanılmaz bir akıntı neredeyse koyu sarı ve idrarımda cok koyu ..normal diyorlar ama sizdede varmı??
kızlar bide bu hafta bebegin kordonu oluşuyomuş ben bilmiyordum sabah hissettim göbek deligimde bir gerilme oldu dedik bebek kordonu bu kesin sonra nette araştırdım ve dogruymuş 9 haftalık olunca kordon oluşuyomuş 9 haftalık hamişler hissetinizmi bebişinizin kordonunu:teytey::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?