bebişlerimizin uykusu..!!

candyelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
1.765
0
116
39
İstanbul
selam kızlar bebişlerimizin gece uykusu nasıl hayat sabaha kadar en az 5 kere uyanıyor mızmızlık yapıyorr uyandığıında hemen emziriyorum ama 3 yada 4 kere çektinten sonra uykuya dalıyor yerine koyuyorum 1 saat sonra yine aynı off uykuya hasret kaldım bide hastayım daha bi halsizim
sizin bebişleriniz ne alemde uyku düzeni var mı..?
kaç kere uyanıyorlar..??

benimkide gece memeyi bırakmak istemiyor. sonunda ben cekiyorum üstüne su veriyorum uyuyor. Ama 2-3 kere uyanıyor benim kızım ve sabah cok erken kalkıyor

bora'da en az 3 kere kalkıyor su içip uyuyor tekrar...9-10 arası yatıyor ve sabah 8-9 gibi kalkıyor...

maşallah meleklerinize

dora gece en geç 9.30 yatıpp sabah 6 da kalkıyor ve gece içerisinde en az 3 kere kalkıyor meme için elinden gelse memede yatacak :))

Benim zuzumda böyle bide ilk uykuya geçerken resmen savaş veriyor............

:) Ayyy ne tarafından başlasam içimi dökmeye bilemedim :)
Benım kızım suan 3-4 kez uyanıyo sanki bütün gece uyuyomus hissi veriyo bana o kadar berbattıki uykumuz .Saat bası yarım saat bası artık resmen cocugu düşürcem diye korkuyodum sinirler tepemde bi haldeyim.Suan en az 3 kez uyanıyo ama bin şükür haindeyim:)Bide ilk 4 dişimiz cok rahat cıktı ama 5 dişimiz o neydi öyle sabaha kadar ağlamamı olur 3-4 gün sahaba kadar ağama şeklindeydi.Ya resmen şöyle duş aldım yattım cok yorgundum tarzında konusan insanları kıskanıyorum:) Uykusuz uykusuz uykkusuzum ve umutla bekliyorum .

bizimkide bu aralar gece 12 de uyumayı huy edindi gecede
en az 2 kere uyanıyo su içip yatıyo
sabahda en geç 9 da uyanıyo
ya sürekli düzeni değişiyo anlamadım gitti....

benimoğlumda en geç 9 bucukta uyyor sabah 7de uyanır eğer ağrısızı sızısı yoksa 2 yada 3 defa uyanıyor sadece bir kere mama veriyorum gece uykusunda
eğer her uyandığında bebeklerinizi emsiriyorsanız alışkanlık yüzünden zırt pırt uyanıyolar bende mamayı öyle yapıoydum ama artık büyüdüler ve gece ilk uykusundan önce yerslerse sabaha kadar durabilirler size tavsiyem her uyandığında emzirmeyin

Bizimde bazen 2 bazen 3 kez uyanıyo.bende her uyandğında emziriyorum ama bişe yok memede,iki çekip geri dalıyo uykuya,acaba sumu versem sadece ?
sahurdan sonra artık aç oluyo belli ediyo bende mama veriyorum o zmn.geri uyuyo sabah 7-8e kdar..ama benim oğlum gündüz hiç emmiyo,o yüzden aslında gece emziriyorum hep.

kızlar emme alışkanlığı yüzünden uyanıyorlar .. Benimde tavsiyem gece uyandığında emzirmeyin artık büyüdler oyuncağa çevirmişler bir iki bun u yapın yada su verin unutsunlar meme mıncıklamayı :)) Bora bu aralar çok geç yatıyo 11 den önce yatmıyo eğer mamasını geç verdiysem 10 gibi hiç kalkmıyor sabah 9 da kalkıyoruz ama erken verdiysem mamasını 8 de gece 1 kere kalkar devam sütünü içer bebe bisküvisyle uyur.. Bu arada devam sütünüde pek sevmiyor açıkçası sanırım ondan da kalmıyor gece açlıktan içiyor :)

biz 5 kere kalksa sukrediyoruz dusunun sempatiksalakcinni
sen nasil biraktirdin gece emmesini? biz denedik 1-2 ama ortaligi ayaga kaldirdi. 1 saat bile uyumadi toplamda

memeden ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz
akıllandıkça daha da düşüyolar sanırım daha mı zor olur acaba

zeyneb artık kendi uyuyo maşallah ve sabaha kadar uyanmıyo çok şükür ama bütün gece bizim yatakta gezmedik yer bırakmıyo oyüzden yter yatagında yatıyoz yatak odamız 1senedir süs olark duruyoır

Buketcim malesef Bora fazla emmedi 3 ayda kesildi sütüm ( ama büyüklerimiz der aklı erdikçe memyi oyuncağa çevirilermiş artık büyüdüler geceleri uyandıkça su verip sallamayı deneyin derim.. Gerçekten zor o kadar çok kalkması ya ( İnşallahh düzene girdiler nazar değmesin de oğluma artık şükür uykumu alıyorum darısı başınıza.. Uyumadan hemen önce muhallebi yedirin ben gece muhallebisi yedirip yatırıyorum dediğim gibi 10 da verdiysem kalkmıyor gece ..

((((((((( oyuncaga cevirdi saygın beni resmen gece zırt pırt kalkıyor meme yoksa ortalıgı ayaga kaldırıyor sallayınca dahada sinir oluyor su verdigimde yuzunu ceviriyor napıcagımı sasırdım sabahta erkenden ayaktaa of offf.... gece beslemek hiç iyi degil kendi kendine tekrar dalmasını ögretmek gerek ama nerdeee

ah ah tamda yarama bastiniz. benim oglanin her uykuya dalisi bir problem. Gece deseniz aynen 6-7 kez uyanip agliyor yanima alip meme verince biraz emip uyuyor.sonra yine yerine koyuyorum. meme uclarim asindi artik aciyor. Her ykuya dalis savasarak. emzirerek uyutuyorum sallanmak istemiyor. birde artik büyüdüler kalkip kaciyorlar tutamiyorsunuz. herzaman da fazla direnemiyorum artik sinir sistemim iyice yiprandigindan birakiyorum gidiyor. ama sonra yine gözünü ogusturarak geliyor agliyor. bende yine uyutmaya götürüyorum kucagima alip meme veriyorum dalacak gibi olup tekrar ayaga dikiliyor mikrop.
bencede memeden artik biraz uzaklastirmaliyiz. gece su vermeyi deniycem insallah sorun cikarmaz.

benim derdimde oğlumun gündüz hiç uyumaması!!! maşallah gece uyuyor ama gündüz sabah 7 den akşam 9 olana kadar uytabilmem mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…