selam kızlar bebişlerimizin gece uykusu nasıl hayat sabaha kadar en az 5 kere uyanıyor mızmızlık yapıyorr uyandığıında hemen emziriyorum ama 3 yada 4 kere çektinten sonra uykuya dalıyor yerine koyuyorum 1 saat sonra yine aynı off uykuya hasret kaldım bide hastayım daha bi halsizim
sizin bebişleriniz ne alemde uyku düzeni var mı..?
kaç kere uyanıyorlar..??
benimoğlumda en geç 9 bucukta uyyor sabah 7de uyanır eğer ağrısızı sızısı yoksa 2 yada 3 defa uyanıyor sadece bir kere mama veriyorum gece uykusunda
eğer her uyandığında bebeklerinizi emsiriyorsanız alışkanlık yüzünden zırt pırt uyanıyolar bende mamayı öyle yapıoydum ama artık büyüdüler ve gece ilk uykusundan önce yerslerse sabaha kadar durabilirler size tavsiyem her uyandığında emzirmeyin
kızlar emme alışkanlığı yüzünden uyanıyorlar .. Benimde tavsiyem gece uyandığında emzirmeyin artık büyüdler oyuncağa çevirmişler bir iki bun u yapın yada su verin unutsunlar meme mıncıklamayı :)) Bora bu aralar çok geç yatıyo 11 den önce yatmıyo eğer mamasını geç verdiysem 10 gibi hiç kalkmıyor sabah 9 da kalkıyoruz ama erken verdiysem mamasını 8 de gece 1 kere kalkar devam sütünü içer bebe bisküvisyle uyur.. Bu arada devam sütünüde pek sevmiyor açıkçası sanırım ondan da kalmıyor gece açlıktan içiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?