- Konu Sahibi PirayeHira
kızlar miniklerin doktor kontrolleri nasıl gidiyo;
biz bugün gittik doktor amcamıza...ondan önce sağlık ocağında hepatit aşısının 2 dozunu olduk kızım iğne girince bağırdı birden içim gitti valla aşı yapılırken uyanık olması gerekiyomuş hemşire zorla uyandırdı aşıyı yaptı kzım bi bağırdı sonraya uyumaya devam etti:))
ordanda hastaneye dr umuza gittik.dr herşeyine baktı falan gayet iyi bi sorun yok allah şükür.yalnız benim kızım ilk 2 hafta 50 gr bişey almıştı o zaman daha emmeye alışamamıştık aslında kızım emmeye alışmıştı çok güzel emiyodu ama ben emzirmeye alışamamıştım
emzirme araları çok uzundu uyandıramıyodum hemşireler en geç 2-3 saatte bir emzir demişti bende ona sığındım galiba gece olabilir bu kadar ara ama gündüzde bukadar ara verdiğim için kızım kilo almamıştı tecrübesizlik,cahillik işte şimdi nasıl kızıyorum kendime varya.tabi 2.haftadan sonra aklım başıma geldi şimdi sıksık emziriyorum kuzumu sütümde yarıyo bugün dr tarttı 600 gr almış 2 haftada dr da en başta almamıştı ama şimdi iyi gidiyo dedi rahatladım.
doğduğunda 3700 dü kızım şişlikler inince 3600 kaldı.şimdi 4250 boyuda 55 cm.
biz bugün gittik doktor amcamıza...ondan önce sağlık ocağında hepatit aşısının 2 dozunu olduk kızım iğne girince bağırdı birden içim gitti valla aşı yapılırken uyanık olması gerekiyomuş hemşire zorla uyandırdı aşıyı yaptı kzım bi bağırdı sonraya uyumaya devam etti:))
ordanda hastaneye dr umuza gittik.dr herşeyine baktı falan gayet iyi bi sorun yok allah şükür.yalnız benim kızım ilk 2 hafta 50 gr bişey almıştı o zaman daha emmeye alışamamıştık aslında kızım emmeye alışmıştı çok güzel emiyodu ama ben emzirmeye alışamamıştım

doğduğunda 3700 dü kızım şişlikler inince 3600 kaldı.şimdi 4250 boyuda 55 cm.