Bebişlerin başı hangi haftada doğum kanalına girer???

GaraCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
190
171
18
Merhaba arkadaşlar..
26+5 haftalık hamileyim.. Dün doktordaydım, ultrasonda bebişin başının kanalda olduğunu gördük hem de epey ilerlemiş huylandım kontrol sırasında :KK53:
Doktor açılma olmadığını söyledi, kasıklarımda ağrı olabilirmiş bi.. Diğer yönlerden de çok şükür bi sorunumuz çıkmadı..
Bebeğin başının doğum kanalına girmesi hangi haftalarda olmalı? Bunun normali, olması gerekeni nedir?

Şöyle bi bakındım kesin bi bilgi bulamadım ama netteki yorumlarda 30 hafta öncesinde bu durumu yaşayıp erken doğum yapanlara rastladım.. İster istemez bi tedirginlik oluyo :)
Tecrübeli hanımlardan bilgi istiyorum.. Şimdiden teşekkür ederimm :KK52:

Canım ben 29 da gittiğimde dönmüştü başı aşağı.

Benim kide tam tersi. 27 haftaliktim doktot basi yukarida, Normalde asagida olmasi gerekirdi dedi. Ilerleyen haftalarda degisebilir tabiki ama bunun olma ihtimali gun gectikce duser dedi. Sanirim bence seninki normal olani.

Benim kide tam tersi. 27 haftaliktim doktot basi yukarida, Normalde asagida olmasi gerekirdi dedi. Ilerleyen haftalarda degisebilir tabiki ama bunun olma ihtimali gun gectikce duser dedi. Sanirim bence seninki normal olani.
Konuyu açtıktan sonra hemşireye sordum, sabit durmaz o anda başı aşağıda olabilir ama döner daha dedi.. Ama yine de tedirgin edici:KK17: :)

Back
X