bebişlerin doğum günü hazırlıkları

Çok heyecanlıyım kuzularımız büyüdü de 3 ay sonra doğumgününü kutlayacağız ne çabuk geçiyor zaman... Ben yakın bildiğim bir kaç kişiyi çağırmayı evi süslemeyi ve oğluma arabalı pasta yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse:46:

Benim oğluşumun doğum günü abimin eşinin doğum günü ile aynı gün sanırım hep beraber kutlıycaz doğumgünlerimizi :29: kalabalık bi aileyiz ilk doğumgünümüz evde harala gürele geçicek oğluşuma kocamaaan bi pasta hazırlamayı istiyoru allahım nasip eder o günleri inşallah çoook güzel süsler yapıcam oğluma mamalar hazırlıycammm :66::66::66::66:

bende evi süsleyip aile arasında kutlama düşünüyorum ..ama nasıl yapalım fikir verirsenin daha güzel olur menüye neler koyalım ...

bende bu konuda çok heycanlıyım...
:36:şimiden pasta ve kıyafet bakıyorum kızım için
ne gibi ikramlar hazırlasam diye düşünüyorum benim kızımın nisanda doğum günü az kaldı :12:

2009 ve 2008 anneleri sanırım bu konuda bize yardımcı olurlar sanırım
sizde tecrübelerinizi paylaşın lütfen:16:

çok şükür ki siteyi yavaş yavaş çözmeye başladım içim gidiyor mayıs anneleriyle tanışayım diye fakat bi beceremedim listeli olan bi topik var ordan bişey anlamıyorum yazdığımı kaybediyorum bulana kadar canm çıkıyo :) neyse ben geçen hafta minik prensesime diş hediği yaptım eğer nasıl fotoğraf yüklemem gerektiğini anlatackk birileri olursa yükleyebilirim güne özel şık bir elbise diktik teyzesiyle kuzuma sonra diş şeklinde yaş pasta ve kurabiyeler diş şeklinde jelibonlar kuzenler palyaço kostümü giydiler gelen misafirlerede küçük lavanta keseleri hazırladım ee bu kadar hazırlık yapınca doğum gününe tıkandım kaldım:)

Son düzenleme:
çok şükür ki siteyi yavaş yavaş çözmeye başladım içim gidiyor mayıs anneleriyle tanışayım diye fakat bi beceremedim listeli olan bi topik var ordan bişey anlamıyorum yazdığımı kaybediyorum bulana kadar canm çıkıyo :) neyse ben geçen hafta minik prensesime diş hediği yaptım eğer nasıl fotoğraf yüklemem gerektiğini anlatackk birileri olursa yükleyebilirim güne özel şık bir elbise diktik teyzesiyle kuzuma sonra diş şeklinde yaş pasta ve kurabiyeler diş şeklinde jelibonlar kuzenler palyaço kostümü giydiler gelen misafirlerede küçük lavanta keseleri hazırladım ee bu kadar hazırlık yapınca doğum gününe tıkandım kaldım:)

maşallah cnm ya doğum gününde de süper fikirlerin olur mutlaka

Back
X