Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

benim dr. bi kac hafta sonra soyleyecekmis bu haftalarda olcum yapmazmis (cok merak ediyorum
22. haftadayken detayli ultrsnda bakan dr. 325 gr demisti.

merhabalar...ben şuan 23 haftalık hamileyim.21+3 iken dra gıttım.drum 600gr oldugunu soyledı bebegimin.oğlumuzun.sizce normalmi.boyunu sormayı unuttum...

Merhaba arkadaşlar bugün dr gittik. Bebeğim hızla büyüyor tam 25.haftamız bugün bitiyor. 950gr 30cm olmuş.

Son düzenleme:
ı hafta sonra gıdecegız kontrole...
en son 26 haftalıkken 1000 gr dı tosunum
ınsallah yıne ıyıdr geısımımız
bı hafta sonra yazıcam

ı hafta sonra gıdecegız kontrole...
en son 26 haftalıkken 1000 gr dı tosunum
ınsallah yıne ıyıdr geısımımız
bı hafta sonra yazıcam

maşallah canım bizim de bugün kontrolümüz vardı. 26+5 teyiz bizim tosuncuk da 1 kilo olmuş maşallah. ama doktorum aaaa bu böyle giderse normal doğum zor, 2 hafta önden gidiyo falan dedi. senin doktorun bebeğinin kilosuyla ilgili olarak bi yorum yaptı mı canım, yoksa benim doktor sezeryancı da şimdiden bu fikri bana empoze mi etmeye çalışıyor.... eğer bir sağlık sorunu olmazsa ben normal doğum istiyorum.

kızlar burayı okuyunca anılarım canlandı ben 37+4 de doğum yaptım 3250 gr doğdu oğlum şimdi 2,5aylık güzller güzeli bir oğluşum var darısı sizlere Allah sağ sağlim kucağınızada almayı nasip etsin inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…