Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Maşallah iyi bence benim oğlum 35+0 da 2.200 du .39.haftada2.960 doğdun izin zamanınız var.Saglikli olsunlar çok ta önemli değil hayırlı dogumlar bu arada

36+5 hafta bugün kü kontrolümde kızımın 3500 gr olduğunu öğrendim
Maşallah bebişinin kilosu çok güzel. Allah bağışlasın. Sağlıkla dünyaya gelsin. Acaba beslenmenden örnek verirmisin? Nasıl besleniyorsunda kilosu böyle oldu bebişin? Bende biraz daha kilo almasını istiyorum ama ilgisi varmı sence beslenme ile?

Bebegim kilo alsin diye pek dikkat etmedim acikcasi. Her zamanki gibi beslendim.sadece her aksam 1 bardak sutumu icmeyi ihmal etmedim. Hamileligim boyunca da sadece 13 kg aldim. Bebegim dunyaya geldi. 4030 gr. Bu benim 2.bebegim ilki 3620 dogmustu. 2.ler her zaman ilkine gore biraz daha kilolu oluyormus. Onemli olan da zaten kilosu degil. Saglikli olsun yeter. Allahim size de sag salim kucaginiza almak nasip etsin insallah.

Cevap için teşekkürler. Allah bağışlasın yavrunuzu, sağ salim dünya yüzüne geldiler kavuştuk meleklerimize çok şükür. Benimde kızım dünyaya geldi. 37 haftanın sonunda 3300 doğdu ama maşallah doğduktan sonra da hiç kilo vermedi. Üzerine aldı. Şimdi 4000 kilo. Dediğiniz gibi mühim olan kilo değil sağlkklı olması ama işte insan hamilelikte böyle şeylerle ilgileniyor ve kilosu yerinde olurs dığduğunda ele avuca gelir diye düşünülüyor.

Tebrikle
Ben de sizi teb
Ben de sizi cok tbr ederim. Masallah kiziniza. Ne zaman dogdu yavrun yani tarihini merak ettim. Ismini de soylersen cok memnun olurum. Benim buyuk kizimin adi Ece minigimin adi Hale.

Kizlar 20+3 te gttigimde 470 gr di bebegim. Doktor 2 hafta ileriden gdiyor iri dogar dedi.
iri olmamasi icin yapmak.gerekn bisey varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…