- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
- 133
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.641
Ikinci hamileligim ama ilk kızım dan bahsedeyim 37 haftada 1 900 gram dogdu sence şimdi senin bebegin zayıf mi kaldiki daha doğumuna 8 hafta var üzülme sağlığı yerindeyse hiç korkma31+4 de 2000 gr hep zayıf gibi geliyor banada
Maşallah bebişinin kilosu çok güzel. Allah bağışlasın. Sağlıkla dünyaya gelsin. Acaba beslenmenden örnek verirmisin? Nasıl besleniyorsunda kilosu böyle oldu bebişin? Bende biraz daha kilo almasını istiyorum ama ilgisi varmı sence beslenme ile?36+5 hafta bugün kü kontrolümde kızımın 3500 gr olduğunu öğrendim
Bebegim kilo alsin diye pek dikkat etmedim acikcasi. Her zamanki gibi beslendim.sadece her aksam 1 bardak sutumu icmeyi ihmal etmedim. Hamileligim boyunca da sadece 13 kg aldim. Bebegim dunyaya geldi. 4030 gr. Bu benim 2.bebegim ilki 3620 dogmustu. 2.ler her zaman ilkine gore biraz daha kilolu oluyormus. Onemli olan da zaten kilosu degil. Saglikli olsun yeter. Allahim size de sag salim kucaginiza almak nasip etsin insallah.Maşallah bebişinin kilosu çok güzel. Allah bağışlasın. Sağlıkla dünyaya gelsin. Acaba beslenmenden örnek verirmisin? Nasıl besleniyorsunda kilosu böyle oldu bebişin? Bende biraz daha kilo almasını istiyorum ama ilgisi varmı sence beslenme ile?
Cevap için teşekkürler. Allah bağışlasın yavrunuzu, sağ salim dünya yüzüne geldiler kavuştuk meleklerimize çok şükür. Benimde kızım dünyaya geldi. 37 haftanın sonunda 3300 doğdu ama maşallah doğduktan sonra da hiç kilo vermedi. Üzerine aldı. Şimdi 4000 kilo. Dediğiniz gibi mühim olan kilo değil sağlkklı olması ama işte insan hamilelikte böyle şeylerle ilgileniyor ve kilosu yerinde olurs dığduğunda ele avuca gelir diye düşünülüyor.Bebegim kilo alsin diye pek dikkat etmedim acikcasi. Her zamanki gibi beslendim.sadece her aksam 1 bardak sutumu icmeyi ihmal etmedim. Hamileligim boyunca da sadece 13 kg aldim. Bebegim dunyaya geldi. 4030 gr. Bu benim 2.bebegim ilki 3620 dogmustu. 2.ler her zaman ilkine gore biraz daha kilolu oluyormus. Onemli olan da zaten kilosu degil. Saglikli olsun yeter. Allahim size de sag salim kucaginiza almak nasip etsin insallah.
TebrikleCevap için teşekkürler. Allah bağışlasın yavrunuzu, sağ salim dünya yüzüne geldiler kavuştuk meleklerimize çok şükür. Benimde kızım dünyaya geldi. 37 haftanın sonunda 3300 doğdu ama maşallah doğduktan sonra da hiç kilo vermedi. Üzerine aldı. Şimdi 4000 kilo. Dediğiniz gibi mühim olan kilo değil sağlkklı olması ama işte insan hamilelikte böyle şeylerle ilgileniyor ve kilosu yerinde olurs dığduğunda ele avuca gelir diye düşünülüyor.
Ben de sizi tebCevap için teşekkürler. Allah bağışlasın yavrunuzu, sağ salim dünya yüzüne geldiler kavuştuk meleklerimize çok şükür. Benimde kızım dünyaya geldi. 37 haftanın sonunda 3300 doğdu ama maşallah doğduktan sonra da hiç kilo vermedi. Üzerine aldı. Şimdi 4000 kilo. Dediğiniz gibi mühim olan kilo değil sağlkklı olması ama işte insan hamilelikte böyle şeylerle ilgileniyor ve kilosu yerinde olurs dığduğunda ele avuca gelir diye düşünülüyor.
Ben de sizi cok tbr ederim. Masallah kiziniza. Ne zaman dogdu yavrun yani tarihini merak ettim. Ismini de soylersen cok memnun olurum. Benim buyuk kizimin adi Ece minigimin adi Hale.Cevap için teşekkürler. Allah bağışlasın yavrunuzu, sağ salim dünya yüzüne geldiler kavuştuk meleklerimize çok şükür. Benimde kızım dünyaya geldi. 37 haftanın sonunda 3300 doğdu ama maşallah doğduktan sonra da hiç kilo vermedi. Üzerine aldı. Şimdi 4000 kilo. Dediğiniz gibi mühim olan kilo değil sağlkklı olması ama işte insan hamilelikte böyle şeylerle ilgileniyor ve kilosu yerinde olurs dığduğunda ele avuca gelir diye düşünülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?