Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

harikasın bence bede 23 haftada nerdeyse 7 kilo aldımm napıcam bilmiyorum top gibi yuvarlanıcam yakında ama napıym cnm birşey isteyince tutamıyorum kendimi mutlaka yiycem

harikasın bence ben 23 haftada nerdeyse 7 kilo aldımya napıcam bilmiyorumm

protein agırlıklı beslenmek canım hergün bir yumurtam var 800-1000gr arası süt içiyorum et çok tüketmeye çalışıyorum ve alabildilgine meyve kaydirigubbakcemile3

bende sut iciyorum canimcim ette yiyiyorum ama sanki olmuyor uzuluyorum bebegime iyi bakamiyorum diye.
cunku ben sebze de cok yiyiyorum.meyvesiz zaten gunum gecmiyor.32+4 de 2088 di

bende sut iciyorum canimcim ette yiyiyorum ama sanki olmuyor uzuluyorum bebegime iyi bakamiyorum diye.
cunku ben sebze de cok yiyiyorum.meyvesiz zaten gunum gecmiyor.32+4 de 2088 di

canım bebegın gayet iii bence aslında bu ölçümlere okadar takılmamak lazım malum yanılma payı çok fazla +- 500 gr oynama olabılıyo saglıklı olsunlarda

22+3 deyız kuzumla.. bugun dr gıttık kilosu 625 gr
kuzum onden onden gıdıyo
boyu 30 cm
saglıklı olsunda
bende 6 klo almışım masssssaaallah tosun gıbıyımmma.s.

beim kızım 30 haftada 1519 grdı suan 32 haftalık yarın gidicez doktora çok özledim kızımı su haftalar sag saglim çabuk geçsede biran önce dogsalar

merhaba kızım, Defne Elam, 31+6 dayız ve 1850gr olmuş. 1 ayda 600gr almış, ben 2 olsun istiyordum ama doktor normal dedi, sağlıklıymış. ben ise toplam 12 kg aldım 67 k. oldum. Hepinize hayırlı ve mutlu evlatlar nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…