Bebek Beslenmesi bebişlerinizi mamaya nasıl alıstırdınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
kızlar benim kızımın 4 ayı bıttı bugun 5 . aya girdi simdiye kadar sadece anne sütüyle beslendi ama artık sütüm yetmio mama yedirmek istşyorum ama yemek ıstemıo ne bıberon ne de kasıkla aptamıl 1 numara devam sütü vermeye calısıorum nası vermelıyım sızcee kı yesınn kızım ac kalmasın

Canim oncelikle azar azar basla meyve buresi yap azar azar bir iki kasik ver mesela
Yogurt verebilirsin tabi iki uc kasik seklinde az yani
Gitgide cogaltrisn bunu durumuna gore
Bakarsin aliatu sebze corbasina gecersin tatlim

Kendi yaptifgin yogurttan verebilirsin artik mesela ben boyle diyorum ana dok.danisin
Sutun yeterli deilse o seni daha ayrintili bilgilendiriir zatne
Doymuyosada yapacak bisey yok baslarsin yani

Bende 5bucuk falan di kizima basladim

Himmm ozman kilosu iyi doktorunuz oylr dediyse billemem benim ozman lar sutum yeterli deildi dokt.baslayin demsiti basladik
Gerci suanda gayet iyi sutum ama gecede emiyo anca yetiyo iste ozman biraz daha bekle cnim

kızlar benim kızımın 4 ayı bıttı bugun 5 . aya girdi simdiye kadar sadece anne sütüyle beslendi ama artık sütüm yetmio mama yedirmek istşyorum ama yemek ıstemıo ne bıberon ne de kasıkla aptamıl 1 numara devam sütü vermeye calısıorum nası vermelıyım sızcee kı yesınn kızım ac kalmasın
canim mamayi degistir derim bebelac deneyebilirsin bebelac tatli bir mama belki icebilir.

Back
X