Bebişlerinizin Cinsiyetini Ne Zaman Öğrendiniz ?

gulsahcoban

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
31
1
6
35
Muğla
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bugün tam 12 Haftalık gebeyim bebeğimin nabzı 165 atıyor fakat dün iki doktora gittim ikiside kız olabilir dedi hatta biri yüzde 80 kız dedi sizce ne olabilir ? Ve ben hala neden doğruca öğrenemedim ? Normalde bu haftalarda öğreniyorlarmış benim doktorum kızda sizin erkekte sizin deyip geçiştiriyor gibi geliyor yardımlarınızı bekliyorum

Canim benim doktorumda 11 haftalikken büyük ihtimalle erkek dedi 13 haftalik ta kiza benziyor dedi baska doktora gittim pazartesi 15haftalkken doktor goremiyorm ama % 90 kiz dedi. AmA yinede belli degil yanilabilirim dedi. Bence bekle daha cok kucuk yaniliyorlar hangisini icinden geciriyosan o olsun saglikli bi sekilde :)

Amin inş. Herkes sağlıklıca alsın bebişini kucağına canım ne bileyim kafam karıstı benımde onceden erkek gibi nabzından dolayı diyorlardı dün bir anda kız oldu herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun nasıl olsa kızımda yok oğlumda

Bu haftalarda ne diyorlarsa genelde o çıkıyor bence nabız olayına çok takılmayın bizim oralarda nabzı az atan bebek oğlan derler nette tam tersi yazıyor 140'tan yukarısı erkek yazıyor

12 hafta gittiğim doktor bilemem daha cinsiyetini dedi ben de herkes bu haftalarda öğreniyor ama dedim o yüzden kız gibi dedi. İki gün sonra başka doktora gittim o doktor yumurtalıkları yukarıda erkek büyük ihtimal dedi ve daha sonra 3 doktor da erkek dedi. Oğlum olacak yani.
Bebeğin ultrason fotosu varsa eklesene nub'una bakalım. Ama doktor kesin konuştuysa kızdır.

merhaba siz nub tan anlıyormusunuz? ben foto ekliycem mümkünse bi yorum istiyorum..dr cinsiyet söyledi ama ben yinede emin olmak istiyorum bu 12 haftalık hali.

nubu çok belli ve cinsiyeti kız canım Allah sağlıcakla kavuştursun

dr umda 16+4 %99 kız demişti..çok teşekkür ederim ben nubunu seçemedim o bölge karışık geldi de..burda nub teorisini görünce eski fotolara baktım bunu buldum ama çözememiştim..tekrar teşekkürler ilginize...

Biz 20. haftaya kadar öğrenememiştik görünmemişti. 20. haftada ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu belli olmuştu

aaa ben çok geride kaldım sanırım nub'u nedir ? Ay allahım ne tuhaf şeyler nasıl öğrencem ben bunları acemilik bunlar hep Nub 'u ne ki yaaa

aaa ben çok geride kaldım sanırım nub'u nedir ? Ay allahım ne tuhaf şeyler nasıl öğrencem ben bunları acemilik bunlar hep Nub 'u ne ki yaaa

genital nub bebek belli bir haftaya gelene kadar ki kız ve erkek bebekte genital bölgesinde ki çıkıntı.bu çıkıntı ilerleyen haftalarda kızda klitorise erkekde de pipiye döünüşüyor..ama o çıkıntının eğiminden kız mı erkek mi olduğu anlaşılıyor mesela çıkıntı yukarı eğimli ise erkek düz ise kız oluyo bende yeni öğrendim..

Yeni görüntüsü evde o yüzden elimde olanı ekledim ama yarın son olana eklicem

hadi bakalım bekliycem yine buraya ekle tamammı..ben 16+4 de kız olduğunu dr dan öğrendim dünde buraya 12 haftalık halini ekledim bir arkdş nubu çok belli kız yazmış doğru yönde tahmin etti yani..

tabi tabi buraya eklicem bana da iki doktorda kız gibi dedi hatta biri yuzde 80 dedi ve kendi doktorum hiç kıpırtı hissetmiyormusun böyle sankı arı vızıltısı gibi kan seyremesi gibi dedi hayır dedim erkek bebekler çok erken hareket ediyormuş kız bebekler daha geç belkide ondan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…