Doğuma Hazırlık Bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiğiniz haftaları paylaşır mısınız???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben geçen cmt.11+4 iken yani oldukça erken bir zamanda öğrendim.bebek çok kıpır kıpırdı, her yerini rahatça görülebilecek şekilde defalarca döndü.sonuç kııız:)

11+4 müüüüüüü :)) süpersin ya... darısı başıma o zaman :) benim de 12+6 da kontrolüm... inşallah ben de öğrenirim ya... merak işte.. insan engel olamıyor malesef... çok tatlı bir heyecan... içimde atan kalbe oğlum ya da kızım demek için can atıyorummm :) Allah hepimize hamileliğimizle ilgili her konuda hayırlı gelişmeler nasip etsin kızlar... bu arada sevgili estetikli... sen özel bir şey yaptın mı kontrole giderken :) herkes bana çikolata ye ultrasona girmeden önce diyor :) varsa bir sırrı bilelim :) yoksa senin bebiş mi çok hareketli... yazarsan sevinirim... kocaman sevgiler, şimdiden teşekkürler...

bende kontrolde 12.haftada olacağım çok merak ediyorum :))) belli olursa paylaşırım :)

canım anladığım kadarıyla sen benden tam bir hafta önce gideceksinnn :) bizim doğumlar da çok yakın... irtibatı koparmayalım olur mu... kontrolde bıdıkının nerelerini göreceksin bakalımmmm :)) inşallah süper haberler alırsın... ben de bekleyeceğim haberlerini... kocaman sevgiler... haa bir de çikolata yemeyi unutma :))) o zaman çok hareket ediyormuş bebiş...

peony bende 26. haftadayım ve hala bılmıyorum.ayrıntılıya kacıncı haftada gırdın o zmanda demedı mı sana

Sen neden 26 da olmana rağmen öğrenemedin canım?? merak ettim ve korktum :))) inşallah o kadar uzamaz benim ki...

bebeğim ilk günden beri baş aşağı ve amuda kalmıs sekılde duruyo hgep poposunu görüyoruz doktorumuzda gormedıgım bısı ıcın yorum yapamam dıyor ama ıyıce merak ettım artık

merhaba,
Evet benim bebiş ilk haftalardan beri inanılmaz hareketli,sürekli taklalar atıyo,kulaç atıp yüzüyo:) dr. bile sasırıyo hep,bana benzicek.ama yine de gitmeden önce, çok sevdiğim fıstıklı çikolatadan yedim.Taklalar attı gene.Ama dr. elme da yesen aynı etki olurdu dedi.Tavsiye ederim şekerli şeyleri

bebeğim ilk günden beri baş aşağı ve amuda kalmıs sekılde duruyo hgep poposunu görüyoruz doktorumuzda gormedıgım bısı ıcın yorum yapamam dıyor ama ıyıce merak ettım artık

kıyamam ya.. çok da sorun değil... Rabbim sağlık versin de en önemlisi o... Bebişlerimiz gelsin sağsalim gerisi hikaye :) ama yine de insan bilmeyi çok istiyor :) ben senin yerinde olsam çatlardım şimdiye... ben şimdi tavsiyeye uyup çıkolata yiyip gideceğim bakalım ne olacak :) İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin. cevap için tşkler, sevgiler...

tam 15 haftalıkken öğrendim arkadaşlar :) kızımız olacak inş.

Tebrikler canım... Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Kızlar pek şirin oluyor ya... benim yeğenim var valla stajımı onda yaptım :) şimdi oğluşum olursa ne giydireceğim, nasıl oyunlar oynatırım, ne oyuncaklar alırım hiç bir fikrim yok :) Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah... kızını da sana bağışlasın inşallah...

peony bende 26. haftadayım ve hala bılmıyorum.ayrıntılıya kacıncı haftada gırdın o zmanda demedı mı sana

geçen hafta işte canım ayrıntılı için gitmiştim o doktora onda öğrendim zaten. bugünde kendi doktoruma gittim o da dedi erkek diye anlıyacağın
23+larda öğrendim

merhaba arkadaşlar bende bugun gittim doktora 12+2 deyim.doktor tam emın olmamakla beraber erkek dedi... bir ay sonra kesin birşey söylerim dedi. hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah..

sseycan bende 27ci haftadayım hala bılmıyorum cinsiyetini bebek ters duruyo durusuyla ılgılı falan dıyıp duruyo doktorum sendede mı aynı sey vardı gec ogrenmıssın sende

sseycan bende 27ci haftadayım hala bılmıyorum cinsiyetini bebek ters duruyo durusuyla ılgılı falan dıyıp duruyo doktorum sendede mı aynı sey vardı gec ogrenmıssın sende

canım benim kordon vardı ayak aramızda bide 3 farklı doktora gitim 3de net bişey diyemedi ama bu ay net öğrendim kızım olacağını 2 bebeğim bu benim bir kızım var bu yaramaz kız çok gizledi kendini

Son düzenleme:
ilk bebeğimi 11 haftalık erkek
2. bebeğimi 13 haftalık kız
3.bebeğimi 16 haftalık kız
4. bebişimi 12 haftalık erkek
ÖĞRENDİMM...........))))))))))

benimkilerde senin gibi reyhancım..
erkek kız kız erkek
doğum yılları kaç seninkilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…