ben geçen cmt.11+4 iken yani oldukça erken bir zamanda öğrendim.bebek çok kıpır kıpırdı, her yerini rahatça görülebilecek şekilde defalarca döndü.sonuç kııız:)
bende kontrolde 12.haftada olacağım çok merak ediyorum :))) belli olursa paylaşırım :)
peony bende 26. haftadayım ve hala bılmıyorum.ayrıntılıya kacıncı haftada gırdın o zmanda demedı mı sana
11+4 müüüüüüü :)) süpersin ya... darısı başıma o zaman :) benim de 12+6 da kontrolüm... inşallah ben de öğrenirim ya... merak işte.. insan engel olamıyor malesef... çok tatlı bir heyecan... içimde atan kalbe oğlum ya da kızım demek için can atıyorummm :) Allah hepimize hamileliğimizle ilgili her konuda hayırlı gelişmeler nasip etsin kızlar... bu arada sevgili estetikli... sen özel bir şey yaptın mı kontrole giderken :) herkes bana çikolata ye ultrasona girmeden önce diyor :) varsa bir sırrı bilelim :) yoksa senin bebiş mi çok hareketli... yazarsan sevinirim... kocaman sevgiler, şimdiden teşekkürler...
bebeğim ilk günden beri baş aşağı ve amuda kalmıs sekılde duruyo hgep poposunu görüyoruzdoktorumuzda gormedıgım bısı ıcın yorum yapamam dıyor ama ıyıce merak ettım artık
tam 15 haftalıkken öğrendim arkadaşlar :) kızımız olacak inş.
peony bende 26. haftadayım ve hala bılmıyorum.ayrıntılıya kacıncı haftada gırdın o zmanda demedı mı sana
sseycan bende 27ci haftadayım hala bılmıyorum cinsiyetini bebek ters duruyo durusuyla ılgılı falan dıyıp duruyo doktorum sendede mı aynı sey vardı gec ogrenmıssın sende
ilk bebeğimi 11 haftalık erkek
2. bebeğimi 13 haftalık kız
3.bebeğimi 16 haftalık kız
4. bebişimi 12 haftalık erkek
ÖĞRENDİMM...........))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?