Bebislerinizin ilk tekmesini hangi haftada hissettiniz?

17+4 7 haziran 2009 piknik sonrasında duşumu aldım bornozla uzandım pıt felan değildi sermen dışarıdan da görüne bilecek daharda şiddetliydi

öncesinde kıpırtılar vardı ama tam tekmeyi 20 haftalıkken atmıştı ,sol tarafımda dışardan net görülen bir tekmeydi ve ağlatmıştı beni sevinçten ..

belki 10 haftalıkken bile seyirme şeklinde hissediyordum ama gerçek hareketleri ya 20 ya 21 haftakken hissettim,geceleri uyuyamıyordum gülmekten çok komik oluyordu

ben ilk oğlumda tam 20 haftalıktım yatarken pıt pıt vuruyordu ondan öncede hafif seyirme gibi hissetmiştim ikinci oğlumda 17 haftalıkken net hissetmeye başladım hatta haftasından büyükmü acaba die korkmuştum şuandada çok hareketli geceleri uyuyamıyorum ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkeze yaşatsın

çok sevindim :) amin canim

bende tekme hıssetmek ıstıyorum...ama gecenlerde ıcımde bıse oldugunu ılk defa hıssettım nasıl bıse oldugunu anlatamıyorum ama hıssettım bebısımı:lepi:

simdi hissetim kizlar az once oldu tekme gibi yasasin ya olley çok mutluyum çiglik attim resmen hehe :lepi:

ama bi tane yapti

zaten belli bi haftadan sonra günlük hareketlerini takip etmek bebeğin sağlığı için önemli ,gün içinde hareketler azaldıysa veya uzun süre durduysa dr unuzu aramanız gerekiyor ,ama bazen yogunluktan yada bebeğin uyumasından kaynaklı hareketsizlik olabiliyor ..bunları ilerleyen zamanlarda zaten öğreneceksiniz ,artık bebeğin hareketli saatlerini bileceksiniz..

ben 15 haftalıkken seyrimeler hissettim ikinci bebeğim olduğu için erken hissetmem normalmiş şimdi 18+4 teyiz yaklaşık 4-5 gündür artık tekmeleri hissediyorum hatta oyun oynuyoruz elimi koyunca duruyor çekince sağlam indiriyor babasına tam naz yapıyor sanki gün geçtikçe artıyor artsında maşallah sağlıklı olsunda

artik 18. haftamin sonundayim doya doya hissediyorum donmesini ve tekmesini. Ay harika bir duygu. Hemen bebisime hazirladigim web sitesinde yazdim. buyuynce okuyacak. Babasi bile daha gormedi siteyiii. ultrason goruntulerinide aktardim hehe kaydirigubbakcemile3

Belki dogumda bana birsey olursa annesi onu ne kadar çok seviyor ogrensin yavrum benim. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…