Bebişlerle Tatil zamanı ...ama nereye..?

lilywater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
89
0
86
Antalya
Yıllık iznime az kaldı ama bi türlü nasıl bi yere gidecegime karar veremiyorum normal bi zamanda herşey dahil eğlenceli oteller tercihimdi ama şimdi ne havuz ne oyun ne dans yapılabilir o nedenle sakin bi yermi tercih etmeliyiz bilmiyorum tatil yapan arkadaşlar tavsiyeniz nedir yada gidecek olan arkadaşlar planınız var mı??

canım tatil lafını duyunca içim gidiyor ,fakat dr um 8. ayımda gitmeme izin verdi..hem erken doğum riski olsada sorun olmaz, hemde normal olsada henüz 1 ay var doğuma diye şu anda müsade etmiyor..ama şimdi bile gidecek olsam inan sakin sessiz bir yer tercih ederim ..ama herşey dahil 5 yıldızlarda da o tür aktivitelere katılmadan çok rahat ve sakin tatil yapabilirsin bence..ama yinede hem doğa hem denizi olan orman havası , yürüyüşler yapabileceğim kafa dinleyebileceğim yer tercihimdir..

canım eglenceli otelleri tercih etsende katılmak zorunda degılsın.oyle oteller hoşuna gidiyorsa sorun olmaz yani,çok sakin bir yer seni açmassa tatilin boşa gitmesin.biz nasip olursa herşey dahil olan,denize sıfır,güzel bir tatil yapmayı düşünüyoruz,cunda civarlarında.

bizde eşimle çarşamba akşamı yola çıkıyoruz kısmetse..işte senem dolmadığı için senelik izinim yok.ama perşembe+cuma izin aldım.c.tesi+pazar toplam 4 gün kuşadasına gidiyoruz.güzel bi otelde yer ayırttırdık.ben daha önce hiç gitmedim kuşadasına..ama tatil yeri seçerken önce denize 0 olmasına,temiz olmasına vede yemeklerine dikkat ettikyerimseniben
havuza giremeyeceğimiz için..
bide günümüz az, iyi bi yer seçtikki güzel anılarla dönelim.
inş. hepimizin tatili iyi geçer.bu bebeklerimiz dünyaya gelmeden son yazımız ve tatilimiz.bundan sonra hep onlar yanımızda olacak..seneye inş. oğlumla tatile gidicem.şimdiden onunla deniz kenerında oynadığımı hayal ediyorum..
ama şu anın keyfinide çıkarmak lazım.hazır free ken dimisengözlerimebaksanab

ben gidemiyorum ama doğa ile başbaşa serin bir tatil arayanlara doğu karadeniz tavsiye edebilirim.ayder yaylası,trabzon uzungöl,harika yerler.

Ben tatile kıbrısa gittim geçen ay. Orasıda aktiviteli bir yerdi, ama hiç zevk alamadım.
Bir kere kaydıraklardan kayamadım :roflol:
İstediğimiz gibi şehri gezemedik,
İçemedik, herşeyi yiyemedik.
Bence de Karadeniz iyi bir alternatif olur.
temiz hava, bol ve doğal gıda.
Sakin bir tatili tercih edin derim ben.

Canım nasıl bir otele gıdeceksın daha once gıtmısmıydınız tavsıye edebılecegın bı yermı

bizde cumartesi günü çıkıyoruz yola aşkımla biz 9 gün gideceğiz antalya ya gidiyoruz
umarım güzel bir tatil yaparız

Canım bende altınoluğa gidicem inş.Babamız gelmicek ama olsun son bir iki gün bende katılırım dedi işleri yoğun.Ailem, teyzoş kuzenler baya eğlencez inşallah.Ben daha önce altınoluğa gitmedim ama kaz dağlarından dolayı çok temiz bir havası varmış.Oksijeni bol ve denizi çok temizmiş.Elbis diye bi oteli çok met ettiler yemekleri güzelmiş.Denize sıfır bence kafa dinlemek için süper bi yer.Ama ben kapalı olduğum için biraz sıkıntı çekicem sanırım denize sıfır bi otelde olsa ben tenha biyer bulana kadar arabayla açılmamız lazım benim işim çok zor anlayacağınız

Canım biz geçen ay Sarıgerme'ye gitmiştik. Gittiğimiz yer tatil köyü olmasına rağmen son derece sakin ve dinlendirici bir tatil geçirdik. Ayrıca Sarıgerme'nin doğası gerçekten görmeye değer. Tavsiye ederim...

kuşadasına arabayla gitcekseniz milli parka da mutlaka gidin derim. 4-5 tane koy var, denizi çok temiz. en güzeli kumsalın hemen yanında orman var serin serin oturursun ağaçların altında. bazı koylarda ufak restoranlar var, zeytinyağlı yemekler vardı. bi de güzelçamlı.da akşamları deniz kenarında çok güzel yürürüş yerleri var. iyi tatiller canım :icecream:

ah ben geçen hafta 4 gece ordaydım. otel güzel, yemekleri de güzel. sahilin yanında gölgelikli bir yer var sıcakta bunalırsan orda oturabilirsin. biz gittiğimizde çok rüzgar, fırtına vardı akşamları üşüdüm. yanına hırka al canım. havası ve denizi çok temiz. ama deniz inanılmaz soğuktu. ben ayağımı soktum titredim. eşim yüzmeyi çok denedi ama ne kadar beklersen bekle alışamıyorsun denizin soğuğuna. ya bir kaynak suyu çıkışı var ya da deniz geç ısınıyor orda. zaten denize giren çok azdı, genelde herkes güneşleniyordu. :roflol: otelin sahibi bir kaset çıkarmış her akşam 5 çayında milli marş gibi onu çalıyorlardı. bir de 4 gece kalmamıza rağmen yatak çarşafları hiç değişmedi, sadece 1 kez ters yüz etmişler. çarşafta leke vardı da orda biliyoruma.s otel çok kalabalık değildi, denize girmekte bir sıkıntı çekmezsin sanırım. ama gene de istemezsen deniz kenarından biraz yürüyünce daha sakin yerler de var. sana da iyi tatiller canım:icecream:

Canım nasıl bir otele gıdeceksın daha once gıtmısmıydınız tavsıye edebılecegın bı yermı

daha önce gitmedik hayatım.ama eşim çok araştırdı.umarım güzel bi yerdir.yarın akşam yola çıkıyoruz.perşembe giriş yapıcaz.otelin adı SÜRMELİ EFES/KUŞAADASI
5 yıldızlı bi otel.umarım güzeldir.gelince yazarım p.tesi..yerimseniben

kızlar bizde haftaya pazartesi bodruma 5 yıldızlı aktiviteli bir otele gideceğiz inş sıkılmayız (inş çok kilo almam )
bebek bakıcısı falanda varmış bu sene oraya gidelimde bir bakalım diyo eşim belki seneyede oraya gideriz prensesimizle

azka otel bodrum bardakçı koyunda giden var biz sadece internetten araştırdık inş güzel bir yerdir

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar henüz tatile çıkmayanlar ve gidecek yer düşünenler..antalya belek pıne beach club ..çok güzel bir tatil köyü..inanılmaz bir doğa içinde.denize sıfır 3 havuzu var..eğer şamata istemiyorsanız botanik havuz var ağaçların içinde.her havuzun barı var..havuzdan çık içeceğini al yat..çok konforlu..odalar süper.açık büfe yemekler..5 çaylarında inanılmaz ikramlar..havuz başlarında akşama doğru hamburger salata gözleme ne istersen pişiyo ...hem uçakla 45 dak..yani seyahatte sorunsuz..havaalanından 30 km. taksiler var zaten..netten araştırın bence..pıne beach resort değil ama club aklınızda olsun...resort hemen yanında otel tipi benim dediğim tatil köyü..

biz de haftaya bodruma gidiyoruzzzz :) oğluşumla yüzücem bol bol , hamile bikinimi de giyicem :)
ilk defa çoook şişko ve göbekli olucam ama pareoya sarmak zorunda bile diilim , göbişi gere gere gezicem yüzücem de yüzücem :)
bu arada kızlar dikkat edin havuza girmemeye çalışın , mikrop falan kapmayalım da yüzücez diye bide 5 yıldızlı otellerin yemeklerine de dikkat edin , genelde öğlen hazırlanan yemek artıklarını akşama değişikliklerle tekrar sunuyorlar , aman bebişlerimize dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…