Yıllık iznime az kaldı ama bi türlü nasıl bi yere gidecegime karar veremiyorum normal bi zamanda herşey dahil eğlenceli oteller tercihimdi ama şimdi ne havuz ne oyun ne dans yapılabilir o nedenle sakin bi yermi tercih etmeliyiz bilmiyorum tatil yapan arkadaşlar tavsiyeniz nedir yada gidecek olan arkadaşlar planınız var mı??
bizde eşimle çarşamba akşamı yola çıkıyoruz kısmetse..işte senem dolmadığı için senelik izinim yok.ama perşembe+cuma izin aldım.c.tesi+pazar toplam 4 gün kuşadasına gidiyoruz.güzel bi otelde yer ayırttırdık.ben daha önce hiç gitmedim kuşadasına..ama tatil yeri seçerken önce denize 0 olmasına,temiz olmasına vede yemeklerine dikkat ettikyerimseniben
havuza giremeyeceğimiz için..
bide günümüz az, iyi bi yer seçtikki güzel anılarla dönelim.
inş. hepimizin tatili iyi geçer.bu bebeklerimiz dünyaya gelmeden son yazımız ve tatilimiz.bundan sonra hep onlar yanımızda olacak..seneye inş. oğlumla tatile gidicem.şimdiden onunla deniz kenerında oynadığımı hayal ediyorum..
ama şu anın keyfinide çıkarmak lazım.hazır free ken dimisengözlerimebaksanab
Yıllık iznime az kaldı ama bi türlü nasıl bi yere gidecegime karar veremiyorum normal bi zamanda herşey dahil eğlenceli oteller tercihimdi ama şimdi ne havuz ne oyun ne dans yapılabilir o nedenle sakin bi yermi tercih etmeliyiz bilmiyorum tatil yapan arkadaşlar tavsiyeniz nedir yada gidecek olan arkadaşlar planınız var mı??
bizde cumartesi günü çıkıyoruz yola aşkımla biz 9 gün gideceğiz antalya ya gidiyoruz
umarım güzel bir tatil yaparız
bizde eşimle çarşamba akşamı yola çıkıyoruz kısmetse..işte senem dolmadığı için senelik izinim yok.ama perşembe+cuma izin aldım.c.tesi+pazar toplam 4 gün kuşadasına gidiyoruz.güzel bi otelde yer ayırttırdık.ben daha önce hiç gitmedim kuşadasına..ama tatil yeri seçerken önce denize 0 olmasına,temiz olmasına vede yemeklerine dikkat ettikyerimseniben
havuza giremeyeceğimiz için..
bide günümüz az, iyi bi yer seçtikki güzel anılarla dönelim.
inş. hepimizin tatili iyi geçer.bu bebeklerimiz dünyaya gelmeden son yazımız ve tatilimiz.bundan sonra hep onlar yanımızda olacak..seneye inş. oğlumla tatile gidicem.şimdiden onunla deniz kenerında oynadığımı hayal ediyorum..
ama şu anın keyfinide çıkarmak lazım.hazır free ken dimisengözlerimebaksanab
Canım bende altınoluğa gidicem inş.Babamız gelmicek ama olsun son bir iki gün bende katılırım dedi işleri yoğun.Ailem, teyzoş kuzenler baya eğlencez inşallah.Ben daha önce altınoluğa gitmedim ama kaz dağlarından dolayı çok temiz bir havası varmış.Oksijeni bol ve denizi çok temizmiş.Elbis diye bi oteli çok met ettiler yemekleri güzelmiş.Denize sıfır bence kafa dinlemek için süper bi yer.Ama ben kapalı olduğum için biraz sıkıntı çekicem sanırım denize sıfır bi otelde olsa ben tenha biyer bulana kadar arabayla açılmamız lazım benim işim çok zor anlayacağınız
Canım nasıl bir otele gıdeceksın daha once gıtmısmıydınız tavsıye edebılecegın bı yermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?