• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebiss istiyorumm

saksu29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
13
2
1
33
Bugun tup bebek transferimin 9.gunu yarin test yaptirmam lazim ama polikinikler kapali doktoruma ulasamadim acilde beta hcg yaptirsam olurmu acaba

Allah gönlünüze göre versin, hakkınızda hayırlısı olsun:)

Rabbim inşallah nasip eylesin Canım,olumsuz hiç düşünme .hayırlısı olsun Hakkı'nızda

Cok tesekkur ederim insallahh hayirlisiyla olur sorum hakkinda bi bilginiz varmii peki ☺

Heyecanınızı anlıyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin .Yarına kadar beklemeniz daha doğru olur bence:KK19:

12 gunde yapdiriyorlar cikiyor canim.seninde mutlu haberi almani dilerim.

Bende 12.gün diye biliyorum istersen az daha bekle.Acilde yaparlar testi.Rabbim tez zamanda mutlu haberler aldırsın

Geç olsun güç olmasın
Gün olarak bilmiyorum da yarın dedilerse yarını bekle net olsun
Ama Beta hcg her yerde yapılabilir tabi, hastane adının değişiyo olması bişeyi değiştirmez

acil, acil hastalar için değil mi? acil gebelik testi diye bişey duymadım ben. pazartesiye kadar bekleyin yani. heyecanınızı anlamaya çalışıyoruma ama sistem bu şekilde işlememeli.

ewt acılde yaparlar testı ama bır ıkı gn daha bkle bence cunku smdı beta sonucun dusuk cıktı dıyelm bu seferde acaba erkenmı yaptrdm ıkı gune yukselrmı dıye kendı kendını yeyıp her gece acıle kosacaksın test yaptrmaya. o streseı yasatma kendıne derımm

acil, acil hastalar için değil mi? acil gebelik testi diye bişey duymadım ben. pazartesiye kadar bekleyin yani. heyecanınızı anlamaya çalışıyoruma ama sistem bu şekilde işlememeli.

bebek hasretınız olsa ve aylarca hatta yıllarca o hastanedekı tedavı sureclerını o streslerı yasasanız bu kadar ınce dusunmeyebılrdınız bence...allah kmseyı sınamasın ewlatla:KK64:

Valla beklemek istiyorum tabi ama heycan birakmiyo ☺

anlıyorum sızı ama emın olun dusuk cıkarsa yukselrmı dıye bekleyıse grceksınız ıkı uc gun en az.. ılk deneyımınzmıs zaten yasaynca anlıcaksınz sölemek ıstedıgımı.hakknzda hayrlısı olsun bnde bebek ıstıyorum rabbımkısa zamnda ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hayrlısıyla

Evet sanirim oyle ama tabi doktorumun pazar gununyaptirmami soylemesi biraz sabirsiz olmami tetikledi sanirimm

anlıyorum sızı ama emın olun dusuk cıkarsa yukselrmı dıye bekleyıse grceksınız ıkı uc gun en az.. ılk deneyımınzmıs zaten yasaynca anlıcaksınz sölemek ıstedıgımı.hakknzda hayrlısı olsun bnde bebek ıstıyorum rabbımkısa zamnda ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hayrlısıyla
Umarim isteyen herkese nasip eder rabbimm

bebek hasretınız olsa ve aylarca hatta yıllarca o hastanedekı tedavı sureclerını o streslerı yasasanız bu kadar ınce dusunmeyebılrdınız bence...allah kmseyı sınamasın ewlatla:KK64:

işte siz ince düşünemeyecek noktadasınız haklı olarak. sizin yerinize ben düşüneyim dedim. umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Ayy insallah hamilesinizdir. :KK46:

Cok ogrenmek istiyorsaniz herhangi bir ozel hastanede her an yaptirabilirsiniz.

Back
X