Beta hcg değeri

ETmelodi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
14
2
36
30
Kızlar merhaba, tüp bebek tedavisiyle 5.gün embriyo transferi 9.gün de yani 17.09.2025 te beta hcg değerim 56.7 çıktı bugün ise 98.7 ye çıkmış normal bir değer mi az mi yükselme olmuş

Kaç ve üzeri olması gerekir normalde
Bu deger kişiye göre değişir ama 5. Gunu embriyosunun 11. Gun kan seviyesi daha yüksek oluyor. Benim değerim 600 kusurlerdeydi baska bir arkadaşın 11.Gunu 300 kusurlerdeydi ve iki gune bir kan verdiğimizde iki katı artis olmuştu. Zaten en az yüzde 60 artması lazım. Boyle az artislarda genelde kimyasal gebelik yaşanıyor. Her türlü hazırlıklı olun olumsuzluğa. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım güzel sonuç alirsiniz.

Kızlar merhaba, tüp bebek tedavisiyle 5.gün embriyo transferi 9.gün de yani 17.09.2025 te beta hcg değerim 56.7 çıktı bugün ise 98.7 ye çıkmış normal bir değer mi az mi yükselme olmuş
Merhaba. Artış iki katına yakın artmış sonuçta. İki gün sonra tekrar baktırırsınz. Benim 5.gün embriyosu 10.gün 56 12.gün 138 sonra 400 çıktı. Artış sonradan daha çok oldu. İnşallah seninkide öyle olur. Önemli olan artması. Kaç çıktığı hiç önemli değil sakın moralini bozma. Boşuna bir haftam moral bozukluğu ile geçmişti ama doktorum ilk değer hiç önemli değil artması önemli demişti çok şükür şimdi keseyi gördük. Sana da moral olsun🌸

Bende tüp bebek gebesiyim 8. Günde 82 10. Günde 150 idi en az %60 artıyorsa korkmayın şuan 21 haftalık olduk bile sağlıkla gelsin umarım hayal ettiğinizden daha güzel şeyler yaşarsınız bebeğimide dua edermisiniz hayal gibi ilerleyen gebeliğim 20. Haftada yıkıldık bebeğim sağlıla doğsun 🥹

Canım biz burda 10. Gün 20 çıkıp sağlıklı gebelik yaşayan gördük abla neye göre az demiş anlamadım. Zaten normalde yüzde 60 yetiyprken sizinki yüzde 100 e yakın artmış önemli olan degerden çok artış miktarı. Lütfen korkma gebeliğin hayırlı olsun inşallah

Değeriniz gayet normal ve artışınız da asla az değil, %100 artış olmalı diye kesin birşey yok %60’ ve üzeri tüm artışlar iyidir, bence hiç stres yapmayın ki herkesin aynı gün tutunmuyor neye göre hemen az diyorlar anlayabilmiş değilim

Canım biz burda 10. Gün 20 çıkıp sağlıklı gebelik yaşayan gördük abla neye göre az demiş anlamadım. Zaten normalde yüzde 60 yetiyprken sizinki yüzde 100 e yakın artmış önemli olan degerden çok artış miktarı. Lütfen korkma gebeliğin hayırlı olsun inşallah
İnşallah teşekkür ederim 🙏

Back
X