- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Haklısınız Allah şifalarını versin ama konu sahibi depresyonda gibi yani onkoloji servisine gidince şükredecek ama çözmesi gereken şeyler başka bence. Hem bir insanın derdinin olması için illa ki fiziken bir şeyinin olması gerekmez bazen insanın ruhu da kanser olabilir. Üzüntü çaresizlik umutsuzluk tüm hayatını kaplar tıpkı metastaz gibi. Dünya sağlık örgütünün tanımında da var zaten sağlık dediğimiz şey sadece bedenin değil ruhun da iyi olma hali. Sağlıkla kalınBir defa onkoloji servisine gidin
Yatan hastalara bi bakın
Zaman geçirin
Sonra dönün kendinize üzülün
Hayattan bıkmak ne kolay
Bir de bu istemediğiniz “ hayat” o insanlar için ne demek acaba onu görün
Üst üste uğradığım haksızlıklar aile hayatım kendimi cam bir fanusta hissediyorum. Hiç haketmediğim şeyler yaşadım en sevdiklerim sırt çevirdi. Yaşama gücüm hiç yok böyle söyleyince biliyorum anlaşılır olmuyor ama yerimde olsanız anlarsınız o kadar kötü ki durduk yere ateşim çıkıyor beni hayata bağlayan bir şey yok çok yalnız hissediyorum birine sıkı sıkı sarılmayı özledimCanım elini yüzünü yıka içinden geldiğince ağla sinirlerin boşalsın. Ben de öyle zamanlarda yürüyüşe çıkıyorum. Yaşın kaç seni en çok üzen şey ne şu an ? Depresyon ölçeği var onu çöz bir istersen. Burada psikologlar da var belki sana öneride bulunurlar. Ben de bugün yarın danışmanlık almayı düşünüyorum. Bazen tek başımıza atlatamıyoruz çünkü. Yakın arkadaşlarını ara bol bol o da çok iyi geliyor. Bir insan sana hata yaptı diye onu genel hayatına yayma inan bana iyi insanlar da var.
Hastalar siz oraya gidip acıyarak onlara bakın sonra da halinize şükredin diye orda yatıyor zaten. Ne ayıp şey şu söylediğiniz.Bir defa onkoloji servisine gidin
Yatan hastalara bi bakın
Zaman geçirin
Hayattan bıkmak ne kolay
diğer konuna da yazmıştım insanların söylediklerine aşırı takıntılısınsebepsiz yere iftiraya uğradım ,en değer verdiğim insanın ölümüne tanık oldum, ilk aşkımın hakkımda söylediklerini duydum şuan hepsi çok mutlu.
Üst üste uğradığım haksızlıklar aile hayatım kendimi cam bir fanusta hissediyorum. Hiç haketmediğim şeyler yaşadım en sevdiklerim sırt çevirdi. Yaşama gücüm hiç yok böyle söyleyince biliyorum anlaşılır olmuyor ama yerimde olsanız anlarsınız o kadar kötü ki durduk yere ateşim çıkıyor beni hayata bağlayan bir şey yok çok yalnız hissediyorum birine sıkı sıkı sarılmayı özledim
Bir defa onkoloji servisine gidin
Yatan hastalara bi bakın
Zaman geçirin
Hayattan bıkmak ne kolay
Size bir şey demiyorumHayattaki tek imtihan kanser mi/ölüm mü zannediyosunuz?
Ruh sağlığı, akıl sagligi, evlat, anne-baba, kazik yemek, psikolojik baskı, mutsuz aile, baskıcı aile/eş, ağzı bozuk eş, ekonomik durumun kötülüğü, dolandırılmak ve daha nicesi.
Kanser hastalarını gör şükret çok sığ.
Mesela yaşadıklarından zaten intiharın eşiğine gelen insanlar var, olse mutlu olacaklar.
Kanser hastalarının ne gibi bir faydasi olacak?
Ayrıca ailesinde bilmem kac kişi kanser olan biri olarak söyleyeyim, buraya böyle bir şey yazılmaz.
Sanki dünyada en kötü durumda olan onlar, sanki çaresi yok, sanki hayatin dibi kanser hastaligi..
Çok sığ düşüncelisinizSize bir şey demiyorum
Hayatım boyunca büyük konuşmaktan korkmuşumdur
Siz bunları bir de kanser hastası birine söyleyin bakalım size ne diyecek
Bu mantığı ben de anlamıyorum. Ayrıca bi gün bizim de o serviste tedavi görmeyecegimizin ne garantisi varHastalar siz oraya gidip acıyarak onlara bakın sonra da halinize şükredin diye orda yatıyor zaten. Ne ayıp şey şu söylediğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?