- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlar daha önceki konularımı bilenler vardır. Maalesef beceremiyorum artık kendi başıma kalmamak için sokaklarda ayağım parçalanana kadar yürümekten, kafamı yastığa koyduğum anda gelen kalp çarpıntılarından yoruldum. Bu sefer de deri hastalığım çıktı saçlarım tek tek dökülüyor iki gündür hiç uyumadım sindirim sistemim bile çalışmaz halde. Fanusun içinde boğuluyormuş gibi hissediyorum hayatımdaki hiçbir şeye baplılık hissedemiyorum hiçbir şeye tutkuyla yaklaşamıyorum aşağılık biri olarak görüyorum kendimi. Beni seven dostlarım var ne olursa olsun annem ve babam var ama içimdeki o yaşam enerjisi yok. Bahtsız bedeviden farksızım neye elimi atsam kuruttum. İçim acımadan en son ne zaman kahkaha attım hatırlamıyorum bile. Geçmişim yok geleceğim yok sanki. Köksüz dalsız hissediyorum insanlara inancımı kaybettim. Üniversite sınavına tekrar girdim kendi bölümüm tutmadı o yüzden annem izin vermedi gitmeme. Bana çok kötü şeyler yaşatan insanlar oldu sebepsiz yere iftiraya uğradım ,en değer verdiğim insanın ölümüne tanık oldum, ilk aşkımın hakkımda söylediklerini duydum şuan hepsi çok mutlu. Hatta o kadar mutlular ki bana yaptıkları akıllarına bile gelmiyordur. Ne kadar şey yaşarsam yaşayayım içimdeki saf salaklığı atamadım hamurumda yok. Beni hayata bağlayan hiçbir şey yok gülemiyorum bile ve beynim acıyor. Günah sevap bilmiyorum çok dua ettim ama olmadı..