• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceriksiz

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Cok sakar, beceriksiz, kendine guvenmeyen biri oldugumu hisediyorum..

Bir ise alindim, annem bagirdi cagirdi cok beceriksizsin o isten atilirsin bak gorcen falan dedi..
Kendime hic guvencim yok, bugun isin ikinci gunuydu ve sakarligim tutu kocaman bsyi dusurdum ve kirdim hafiften.
Patronda gordu az daha dikkatli ol dedi.
Kafami cogu seyeleri veremiyorum. Unutuyorum hemen, stress yuzunden.

Kendime nasil guvenebilirim.. sakince davranabilirim stress ve panik yapmadan..
Yardimici olurmusunuz bana :( cok mutsuzum.. isten atilmak istemiyorum.

Sinir oluyorum bu cocugunun hevesini,güvenini kiran insanlara.

Gayet sakin, dikkatli ve özenli ol canim. Ordakilerde normal insan, ve hicbirisi senden daha degerli deyil.
Durusunda, konusmanda, yüryüsünde bi güven olsun.

Basarilar

Bir ise alindim, annem bagirdi cagirdi cok beceriksizsin o isten atilirsin bak gorcen falan dedi..
Kendime hic guvencim yok, bugun isin ikinci gunuydu ve sakarligim tutu kocaman bsyi dusurdum ve kirdim hafiften.

oNCELIKLE ANNENIN YORUMUNU COK DESTekleyici bulmadim sanirim senin kendine guveninin olmadigini hissetmene aileden gelen bu tarz yorumlar neden olmus.Sana bir kitap onerebilirim IYI HISSETMEK ismi.d&r magazalarinda bulabilirsinn.

Basarili ve caliskan bir insanda bir oz guvenlik baslangicidir. Yok iste. kocaman cam gibi bir tabloyu kirdim. Cok mahcup kaldim.. okadarda dikkat ettim. Icimde ddm sakin bak sakarligin tutmasin diye ama stress yuzunden isimi cabuk yapim diye heycan yaptm dusurdum :(

Yasim kucukte degil 23 yasimdayim..

Kendine guvenen bir insan gibi gozukmek ve olmak istiyorum..

Peki o kitabi internetende okuyabilirmiyim? Yurt disinda yasiyorum magazlarda turk kitabi satilmiyor.. tsk edrm yorumlariniz icin

stres en buyuk hata sebebi, sakin ol. bu isi yapanlardan ne eksigim var diye dusun

kızım kaybedecek neyin var iş yaparken sadece onu düşün annen demiş baban demiş boşver takma kafana tutuğun şeyi iyi kavra...

Back
X