- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Merhaba kızlar. Size içimi dökmek istedim. Göz yasları içinde yazıyorum bu satırları.2 kucuk cocugum var. Daha iki gun önce otomatik vites araba aldık bana. Benim bileziklerimi katarak. Ehliyetim vardı ama alalı uzun zaman oldu. Haliyle pratik yapmam lazım guzel surebilmek için. Neyse bugun kv dedeydik. Bizim evle arası yakın. Fakat yollar donemeçli. Esime burdan ben eve gotureyım dedim.aklıma tukureyım nie ole dedıysem. neyse oturdum koltuga. Yavas yavas geri geri cıktım. Orda basladı. Ooo bu ne bole. 2 saat yolun ortasında bekliosun. Cıkarken dondurecen direksiyonu şimdi degil. Ama bunları soylerken nasıl bagırıyor. neyse ben içimden ya sabır cektim hiç ses etmedim. Eve dogru gidioz. Donemece geldik yaa sen napiosun burda genis doneceksin. (Yeteri kadar genis dondugumu dusunuyorum) bi donemece geldik yaa sen nie hep ters yapiosun gormuo mu gozlerin burda dar doneceksin. Yavas arabaya girecen, oraya vuracan.. Ben hic ses etmiorum. Ama nasil bagiriyor anlatamam size. Kendini kaybetti. Arabada ciglik cigliga kendini paralior. Neyse evin onune geldik. Durdurdum arabayi. Git biraz daha sur deyince bende ipler koptu deli gibi aglamaya basladim. Ben seninle araba surmem dedim. Sureceksin dedi. Hayir dedim indim arabadan. Allah kahretsin. Ben kim araba surmek kim. Yemin ediorum butun hevesimi kirdi. Kendimi o kadar beceriksiz hissediorum ki su an anlatamam. İstemiorum araba surmek falan. Bi insanin hayalleri 2 dk da nasil yerle bir edilir bunu ogrendim. Sozleri, ses tonu, davranislari senden bi b.k olmaz dio resmen. Odaya gectim agliorum bi turlu dinmio goz yaslarim. Ve su an araba surmek benim icin dunyanin en zor isi gibi gelio bana. Oyle davrandi oyle hissettirdi. Cesaretlendirmedi. Bi guzel soz soylemedi. Bunlari gectim normal ses tonu ile konusmasini bekledim. Cok sey mi istedim. Ama o hep bagirdi. O bagirdikca ben yutkunamadim bogazima bi yumruk takildi kendime olan guvenimi yerle bir etti. Cok uzgunum cok. Keske almasaydim araba keske...