Beceriksizce Çizimler

Cross Gene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
28
9
18
24
Merhaba ben 14 yaşındayım ve resim çizmeyi gerçekten çok seviyorum! Her ne kadar bir kursa gitmediğim için o kadar iyi olmasam da insanlar yetenekli olduğumu söyler.. (kesinlikle övünmeye çalışmıyorum lütfen yanlış anlamayın) Elbette o kadar iyi değilim ancak tasarım ve çizimlerimi sizinle paylaşmak istedim..

Sizce nasillar?..

Tasarimlarim: (geçen yil yapmiştim)

Bunlar da karakalem ve normal çizimlerim..
Bunu 2 - 2 buçuk yil önce yapmiştim

Çizgiroman denememdi.. Sonra da kaybettim..

Resmin tam bitmemiş hali, ayin etrafina ve aşaği indikçe soluklaşan küçük parilti gibi duran yildizlar da eklemiştim (ilk tablo denememdi TT)

Kuzenimin doğum günüydü ve param yoktu (Geçen yil) Ben de eliboş olmamak için onun portresini yapmayi denemiştim..

son olarak 2 yil önce 1D hayraniydim..

elbise çizimlerin gayet iyi bence, iskelet ve ay çizmiş olduğun resmin de çok iyi, ancak portrelerine biraz daha çalışmalısın bence. ama genel olarak bence gayet güzeller.

Kesnlkle yeteneklisin.. bende çizerdim eskiden kursve güzel sanatlar istemiştım ama imkanszlık... çok yeteneklsn bırakma. Kızımıda çizseneeee

Kesnlkle yeteneklisin.. bende çizerdim eskiden kursve güzel sanatlar istemiştım ama imkanszlık... çok yeteneklsn bırakma. Kızımıda çizseneeee
Kiziniz? *.* Yorumunuz için çok teşekkür ederim ancak protrede ''
elbise çizimlerin gayet iyi bence, iskelet ve ay çizmiş olduğun resmin de çok iyi, ancak portrelerine biraz daha çalışmalısın bence. ama genel olarak bence gayet güzeller.
'' da da denmiş olduğu gibi o kadar iyi değilim. Kizinizin yüzünü berbat ederek çizmekten korkarim ki zaten sadece şaka yapiyorsunuzdur.. Ancak şaka yapmiyorsaniz denemek isterim
*üzgünüm klavyemde i (alfabedeki 11. harf olan harf olan örnek: isirgan otu) olmadiği için yerine i (alfabedeki 12. harf olan örnek: koreli) kullaniyorum.

Süper olur hosuma gider çercevetirim..

Yasınıza göre harika çizimler olmuş benimde 11 yasında kızım var sizin 2 yıl önce cizdikleriniz gibi çizemez
Cok begendim yeteneklisiniz bence.

Kesinlikle senin egitim alman lazim.
Ailen seni desteklesin. Gercekten yeteneklisin.

kesinlikle yeteneklisin ve 14 yaşındasın, alkışlıyorum seni

peşini bırakma mutlaka geliştir kendini.. özellikle moda tasarıma ağırlık verebilirsin ileride sana meslek olur, hem de dünya var olduğu sürece ölmez bitmez bir meslek..

sevgiler..

çizimlerin çok iyi... Senin yaşlarında bende resim çizerdim..okulda 1 olmuştum ozmanlar ... ama sonra bıraktım.. 10- 15 yıl olmuştur.. sen hiç bırakma hatta kursa yazıl... ilerde çok işine yarıyabilir. :) fighting

Yaşına göre başarılısın böyle bir yeteneğin varken kursa gitmelisin kendini daha çok geliştir bence çizimlerini beğendim

elbise çizimlerin güzel olmuş üstüne gitikçe elin açılır canım bırakma çizmeyi sakın :)

beceriksizce mi hiçte bile
bence yeteneğin var bunu devam ettirmelisin zamanla daha mükemmel bir hal alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…