Beceriksizlikte master yapmış üye

Gerçek hayatta arkadasim pek yok çünkü ben yalnizliği seviyorum iste can sıkıntısından girdiğim seyden cikamiyorum simdide evet çok sey paylastik onunla gecelerce beni ceken kulturu ve zekasi zaten o ünv mezunu okumus biri bense iste daha ünv hazirlaniyorum yetersiz hissediyorum kendimi vede derslere odaklaniyorum ama yine gece olunca o aklima geliyor yine dayanamayip konusuyorum

Madem kopamıyorsun o zaman bir sınırlama getir.Mesela gündüz ders çalışıyorsan gündüz konuşma mesajlaşma dersine bak çalışman bitince konuş.Belki konuşmanız bu şekilde azalırsa uzaklaşma da olabilir.Neden yüzyüze görüşmediniz? Görüssen belki direk antipati duyacaksın

Madem kopamıyorsun o zaman bir sınırlama getir.Mesela gündüz ders çalışıyorsan gündüz konuşma mesajlaşma dersine bak çalışman bitince konuş.Belki konuşmanız bu şekilde azalırsa uzaklaşma da olabilir.Neden yüzyüze görüşmediniz? Görüssen belki direk antipati duyacaksın
Gorusmedik cunku ben kendimi yetersiz hissediyorum o okumus kulturlu iyi bir mesleği var bense daha ünv hazirlaniyorum suan icinde bakimsizim unv kazaninca bakim yaparim diyorum beni begenmez diye dusunuyorum o yakisikliymis bide evet belki gorsem begenmem cunku bende kolay begenmiyorum burcumdanmi bilmiyorum çok elestiriyorum herseyi kendimi bile

İste aksama kadar sabirsizca onu bekliyorum dersin basina geciyorum 10 dakika ders 15 dakika onu dusunuyorum en sonunda calisamiyorum diyip birakiyorum oylece bekliyorum aksami

Sapyoseksüel: Zeki kişilere ilgi duyan, dış güzellikten çok entellektüelliği ve akıllılığı ön planda tutan insanlara verilen isim.

İşte senin tanımın :) Bakım max iki saatini alır kuaförde..ünv. okumak yeterlilik göstergesi değildir..off çok gereksiz şeylerle kafanı dolduruyorsun sonra niye derse odaklanamıyorum :)

yarın cumtsi gitmek istediğim filme benimle gelir misin de..ne kaybedersin ki.

Yazdıklarınızı okudum da üzgünüm ama şuan bir bağımlıdan farkınız yok. Akşam onunla konuşma dozunuzu almadan yapamıyorsunuz. Çünkü şuan hayatınızda sizi besleyen ve mutluluk veren tek kaynak o, bu yüzden bu duyguların bağımlısı olmuşsunuz. Ya görüşmeyi teklif edin ve gidip yüzyüze görüşün. Ya da bunu bıçak gibi kesip atacaksınız yoksa bu kısır döngüden çıkamazsınız. Ayrıca hemen günlük düzenli yürüyüşe başlayın, beyninize biraz mutluluk hormonu lazım. Hem de hareketlenir, canlanırsınız ve ders çalışırsınız.

Sapyoseksüel: Zeki kişilere ilgi duyan, dış güzellikten çok entellektüelliği ve akıllılığı ön planda tutan insanlara verilen isim.

İşte senin tanımın :) Bakım max iki saatini alır kuaförde..ünv. okumak yeterlilik göstergesi değildir..off çok gereksiz şeylerle kafanı dolduruyorsun sonra niye derse odaklanamıyorum :)

yarın cumtsi gitmek istediğim filme benimle gelir misin de..ne kaybedersin ki.
Valla ilk defa duyuyorum bu tanımı :) ama aynen tam bana uygun mesela gecen konustuğum arkadasim sordu doatlukta neye önem verirsin diye zeka demistim buda tam ustune bi tanım oldu :) cidden gereksiz seylerle kafami dolduruyorum o adam cidden gereksiz ama bakim sadece kuaforle olmaz ki ya bide fit olmak lazim beyefendi herkesi begenmiyomus cunku ama bulusmayi çoook isterdim :)

Yazdıklarınızı okudum da üzgünüm ama şuan bir bağımlıdan farkınız yok. Akşam onunla konuşma dozunuzu almadan yapamıyorsunuz. Çünkü şuan hayatınızda sizi besleyen ve mutluluk veren tek kaynak o, bu yüzden bu duyguların bağımlısı olmuşsunuz. Ya görüşmeyi teklif edin ve gidip yüzyüze görüşün. Ya da bunu bıçak gibi kesip atacaksınız yoksa bu kısır döngüden çıkamazsınız. Ayrıca hemen günlük düzenli yürüyüşe başlayın, beyninize biraz mutluluk hormonu lazım. Hem de hareketlenir, canlanırsınız ve ders çalışırsınız.
Evet aynen bagimliyim yemek yemesem mesela bugün kahvalti yapmayi unuttum gec saate kadar ama onu unutamiyorum o derece bağimli oldum içim içimi yiyor gorusmeyi teklif edememki suanda yetersiz hissediyorum cunku ünv kazandiğimda gorusurum diyorum ama oda olmuyor yuruyuse basladim hareketliyim ama ne kadar hizli olursam o kadar daha istiyorum onu bi etkisi olmuyor bana spor dersin

2 sene görüştün ama görmedin. Bence hayallerinde kendi büyüttüğün imajı ona ekledin. Sen üni mezunu olmak istiyorsun onun mezun olmuş olması meslek sahibi olması gözünde büyüyor. Bir de nasıl emin olabilirsin öyle olduğundan. Ben çok biliyorum evli barklı olup kendini baska tanıtan kişiler. Ayrıca bak 23 yaşındaymışsın şimdi dost acı söyler sen bu şahıs için kendini böyle oyalarsan hayatı kaçırırsın. Ben senin yaşındayken 1 senelik öğretmendim stajerliğim kalkmıştı. Normalde tembelimdir ama hem üni hem kpss döneminde çok çalışmıştım hele kpss de son sene hergün en az bak en az diyorum 5 saat çalıştım. Maalesef her sene kolaylaşmıyor aksine çok çok zorlaşıyor öyle kolay değil hayat. Lütfen geleceğini yakma hayalindeki bir kişi için. O gerçek degil sadece senin zihninin yansıması.

2 sene görüştün ama görmedin. Bence hayallerinde kendi büyüttüğün imajı ona ekledin. Sen üni mezunu olmak istiyorsun onun mezun olmuş olması meslek sahibi olması gözünde büyüyor. Bir de nasıl emin olabilirsin öyle olduğundan. Ben çok biliyorum evli barklı olup kendini baska tanıtan kişiler. Ayrıca bak 23 yaşındaymışsın şimdi dost acı söyler sen bu şahıs için kendini böyle oyalarsan hayatı kaçırırsın. Ben senin yaşındayken 1 senelik öğretmendim stajerliğim kalkmıştı. Normalde tembelimdir ama hem üni hem kpss döneminde çok çalışmıştım hele kpss de son sene hergün en az bak en az diyorum 5 saat çalıştım. Maalesef her sene kolaylaşmıyor aksine çok çok zorlaşıyor öyle kolay değil hayat. Lütfen geleceğini yakma hayalindeki bir kişi için. O gerçek degil sadece senin zihninin yansıması.
Evet aynen hayallerimde buyuttum vede guden iki yılıma pismanım bu nasil bi bagliliktir bende kendimi anlayamiyorun çok mutsuzum bazen oturuyorum çökmüs bi sekilde resmen yaptiğim sacmaliği dusunerek dahada cöküyorum

Adam "herkesleri beğenmiyorum" deyince, ona yüklediğin anlam çoğalmış..gerçekten seçici olan biri bunu söylemeye gerek duymaz..bu bile başlıbaşına itici bir söylem..

Bu adam "nutella kadar muhteşem" diyorsun ama " adam aşuredeki kuru üzüm" :)

Onu gözünde büyütmenin altında, özgüven eksikliği yatıyor..kg vermem gerekli görüşmek için demişsin..o kim ki onun için birşeyler yapacaksın??..kendin için,sağlık için değişim iste ve çaba göster..elin adamı için değil..

Ölüp bayıldığımız tiplerle buluşunca "ay bu muymuş" olabiliyoruz..kendine güven, güzelliklerinin farkına var..görmediğin biri için neredeyse aşk acısı çekeceksin..frene basmalısın.

Adam "herkesleri beğenmiyorum" deyince, ona yüklediğin anlam çoğalmış..gerçekten seçici olan biri bunu söylemeye gerek duymaz..bu bile başlıbaşına itici bir söylem..

Bu adam "nutella kadar muhteşem" diyorsun ama " adam aşuredeki kuru üzüm" :)

Onu gözünde büyütmenin altında, özgüven eksikliği yatıyor..kg vermem gerekli görüşmek için demişsin..o kim ki onun için birşeyler yapacaksın??..kendin için,sağlık için değişim iste ve çaba göster..elin adamı için değil..

Ölüp bayıldığımız tiplerle buluşunca "ay bu muymuş" olabiliyoruz..kendine güven, güzelliklerinin farkına var..görmediğin biri için neredeyse aşk acısı çekeceksin..frene basmalısın.
Evet belkide bilerek o sekilde konusarak kendini yüceltti biliyor benim hers konuda detayli dusunduğumu kendime alinicağimi bizim kuru üzüm hatta asuredeki fasülye diyelim :)) çok bilmiş için değil aslinda benim değisme ve bakimli olma isteği kendim için birazda herkesteki gibi begenilme isteği bendeki keske görsemde aman bizim gereksiz kara üzüm bu muymuş desem ne iyi olurdu :) aşk acisi cekiyorum cidden

Back
X