beceriksizlikte son nokta

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
Kızlar,canım çok sıkkın kimsenin yapabileceği birşey yok ama sizlerle biraz dertleşmek istedim.. Beceriksizlik mi ? Kaza kader mi bilmem... Bir hafta önce mutfakta karpuz keserken kabuk sert olduğu için bıçağa fazla asıldım sanırım. Hızıyla elimi kestim oldukça da derinden kesmişim. Sinirler falan hep kesilmiş,dikim yaptılar şuan atelle sargıda elim.. Buraya kadar birşey yokta,esas sorun şu; sinir kesisi olduğu için elimi hissetmiyorum ve düzelme ihtimalide çok az dedi doktor dün kontrole gittim aynı şeyleri söyledi yara iyileşsin duruma göre bakıcaz muhtemelen böyle kalcak dedi... Ya bir daha düzelmezse çok korkuyorum çok kötü birşey.Kestiğim günde öyle korktum ki kafamdan, rüyalarımdan atamıyorum o olayı.Üstelik ben çok korkarım,dayanma gücüm yoktur canı fazla tatlı biriyim.. Hiç böyle bir şey yaşamış olanınız,tanıdıklarınız oldu mu ?

Herkes gibi ufak tefek mutfak kazalarım oluyordu bir bant yapıştırıyorsun geçiyor. Bu çok başka birşey...

Bu olaydan iki ay öncede parmağımı kesmiştim tek dikiş atılmıştı ona da...üst üste gelince bu kadar mı beceriksizim diyorum, bir şeyi beceremiyorsam boşuna yaşıyorum.

Of kotu olmus.
Cok gecmis olsun. Insallah duzelir.
Hissetmiyorum derken hismi yok elinde mesela bi igne batirinca. Yada kimildatmaktami olmuyor?

Geçmiş olsun
Tek doktorla yetinme bence
Düzelir inşallah

Ayrıca nazar duası oku, sadaka ver
Bunlar belayı da önlemeye sebep olabilirler

Kızlar,canım çok sıkkın kimsenin yapabileceği birşey yok ama sizlerle biraz dertleşmek istedim.. Beceriksizlik mi ? Kaza kader mi bilmem... Bir hafta önce mutfakta karpuz keserken kabuk sert olduğu için bıçağa fazla asıldım sanırım. Hızıyla elimi kestim oldukça da derinden kesmişim. Sinirler falan hep kesilmiş,dikim yaptılar şuan atelle sargıda elim.. Buraya kadar birşey yokta,esas sorun şu; sinir kesisi olduğu için elimi hissetmiyorum ve düzelme ihtimalide çok az dedi doktor dün kontrole gittim aynı şeyleri söyledi yara iyileşsin duruma göre bakıcaz muhtemelen böyle kalcak dedi... Ya bir daha düzelmezse çok korkuyorum çok kötü birşey.Kestiğim günde öyle korktum ki kafamdan, rüyalarımdan atamıyorum o olayı.Üstelik ben çok korkarım,dayanma gücüm yoktur canı fazla tatlı biriyim.. Hiç böyle bir şey yaşamış olanınız,tanıdıklarınız oldu mu ?

Herkes gibi ufak tefek mutfak kazalarım oluyordu bir bant yapıştırıyorsun geçiyor. Bu çok başka birşey...

Bu olaydan iki ay öncede parmağımı kesmiştim tek dikiş atılmıştı ona da...üst üste gelince bu kadar mı beceriksizim diyorum, bir şeyi beceremiyorsam boşuna yaşıyorum.
çok geçmiş olsun çok zor bir histir

Geçmiş olsun. Yaranın iyileşmesinden sonra fizik tedaviyle epey yol katediliyor die biliyorum.

Of kotu olmus.
Cok gecmis olsun. Insallah duzelir.
Hissetmiyorum derken hismi yok elinde mesela bi igne batirinca. Yada kimildatmaktami olmuyor?
elim sargıda sargı içinde kımıldatıyorum sanki ama his yok dokununca falan uyuşuk karıncalı gibi

geçmiş olsun
benım de canım cok tatlıdır ben bu sekılde parmagımı kessem bayılırdım
boyle seylerı okurken bıle mıdeme kramp gırıyor bayılacak gıbı oluyorum cok kotu ya

ınsallah ıyılesır sız moralınızı bozmayın doktorun dedıgı gıbı bakalım bı yara ıyılessın

Geçmiş olsun
Tek doktorla yetinme bence
Düzelir inşallah

Ayrıca nazar duası oku, sadaka ver
Bunlar belayı da önlemeye sebep olabilirler
haklısın dua, sadaka şart.. dua ediyorum da,sadaka veremedim henüz. insanın her uzvu o kadar önemliymiş ki

Gecmis olsun caninizi sıkmayın.parmak ucunuzda hasar olsaydi hissizlik cok kötü olurdu
Benim yuzuk parmagimin ucunun yani tirnagimin arkasina denk gelen yere iki dikis atildi derin bir kesikti ama ben hissediyorum
3 yil once cam kesmisti

çok geçmiş olsun..ben de epey sakar birisiyim..tez canlılıktan oluyor sanırım.kendinize de fazla yüklenmeyin..bazen bazı şeylerin olmsaı gerekiyor bana göre..karpuz keserken olmazdı da başka bi şekilde olurdu..
4 farklı ameliyat geçirmiş biri oalrak,dikiş olan yerlerde his kaybı oluyor zaten..ama zamanla alışılıyor..sinirler kesilmiş ama aynı şekilde de dikilmiştir..ben zamanla daha iyi olacağınızı düşünüyorum.üstelik en kötü ihtimali bile düşünsek,çok hissedilmesi gerekn bir nokta değil.parmaklar olsa,bilek olsa daha kötü olurdu ama o perde çok kullanılan yer değil.his açısından yani.

Yaptığınız ufacık bişeyi sadakaya niyet edebilirsiniz yardım, her gün gördüğünüz hiç konusmadığınız birine gülümsemek bir çocugun başını okşamak.
Korkmayın zamanla eliniz daha iyi olur tamamen kopan eli yerine dikebiliyorlar gerekirse başka doktorlara gidersiniz fizik tedavi ile mutlaka adım adım ilerler bununla geçmiş olsun.

geçmiş olsun. Bazı insanlar öyledir. Benim kardeşim haftada 1 kutu bardak kırar, nasıl yaptığını cidden anlamıyorum. Kahve fincanlarının sapları hep kırıktır. Elinden kayıyor sanırım. Ben de tek bardak bile kırmam maşallah diyeyim..
Sinirlerin durumu için başka bir doktorun da fikrini al istersen.

çok geçmiş olsun..ben de epey sakar birisiyim..tez canlılıktan oluyor sanırım.kendinize de fazla yüklenmeyin..bazen bazı şeylerin olmsaı gerekiyor bana göre..karpuz keserken olmazdı da başka bi şekilde olurdu..
4 farklı ameliyat geçirmiş biri oalrak,dikiş olan yerlerde his kaybı oluyor zaten..ama zamanla alışılıyor..sinirler kesilmiş ama aynı şekilde de dikilmiştir..ben zamanla daha iyi olacağınızı düşünüyorum.üstelik en kötü ihtimali bile düşünsek,çok hissedilmesi gerekn bir nokta değil.parmaklar olsa,bilek olsa daha kötü olurdu ama o perde çok kullanılan yer değil.his açısından yani.
sanada geçmiş olsun cnm, bendede dikiş çoktur o yerlerde hafif his yoktur ama sinir başka birşey.. aradaki perdeyi hissetmesem sorun değilde parmak hissetmiyorum parmaklara giden sinirler kesmiş olduğum.. ne kadar yetenekliyim