- 12 Temmuz 2006
- 215
- 66
Kızlar,canım çok sıkkın kimsenin yapabileceği birşey yok ama sizlerle biraz dertleşmek istedim.. Beceriksizlik mi ? Kaza kader mi bilmem... Bir hafta önce mutfakta karpuz keserken kabuk sert olduğu için bıçağa fazla asıldım sanırım. Hızıyla elimi kestim oldukça da derinden kesmişim. Sinirler falan hep kesilmiş,dikim yaptılar şuan atelle sargıda elim.. Buraya kadar birşey yokta,esas sorun şu; sinir kesisi olduğu için elimi hissetmiyorum ve düzelme ihtimalide çok az dedi doktor dün kontrole gittim aynı şeyleri söyledi yara iyileşsin duruma göre bakıcaz muhtemelen böyle kalcak dedi... Ya bir daha düzelmezse çok korkuyorum çok kötü birşey.Kestiğim günde öyle korktum ki kafamdan, rüyalarımdan atamıyorum o olayı.Üstelik ben çok korkarım,dayanma gücüm yoktur canı fazla tatlı biriyim.. Hiç böyle bir şey yaşamış olanınız,tanıdıklarınız oldu mu ?
Herkes gibi ufak tefek mutfak kazalarım oluyordu bir bant yapıştırıyorsun geçiyor. Bu çok başka birşey...
Bu olaydan iki ay öncede parmağımı kesmiştim tek dikiş atılmıştı ona da...üst üste gelince bu kadar mı beceriksizim diyorum, bir şeyi beceremiyorsam boşuna yaşıyorum.
Herkes gibi ufak tefek mutfak kazalarım oluyordu bir bant yapıştırıyorsun geçiyor. Bu çok başka birşey...
Bu olaydan iki ay öncede parmağımı kesmiştim tek dikiş atılmıştı ona da...üst üste gelince bu kadar mı beceriksizim diyorum, bir şeyi beceremiyorsam boşuna yaşıyorum.