Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende alamadım sipariş et dedim sayfa dondu bekledim diğer taraftan açtım 4 tane var gene olmadı 50s glam 1 tane var gene olmadı bende almadım ne çıkarsa artık fırsat ürününde
alanlara hayırlı olsun

evet aldım canım ,zor oldu ama oldu ..

süreklı ürün bulunamadı ,sıfır mucevher ,stok yok dedı ama sonunda aldım ,hadi hayırlı olsun :)

ne demek canım bırsey yapmadım kı :)

şimdi fırsat ürünü kim bilir kaç puan olur yaaa onu da alamam şimdi iiice gıcık oldummmmalsanaalsanasmile

alamamadım bende hicbisey yine hata verdi ürün bulunamadı dedi ungaro.glam doldurdum o da olmadı sans iste umudumuz fırsat ürün..

yaaa pınarcıma alcaktım koştura koştura bankadan geldim ama puan sıfır dedi offffffffffffffffff üzgünüm canım kaç kere denedim çıktım başka faceden girip alcaktım ama oda olmadı bitmiş

canım benim çok tşk ederim beni düşünmende yeterliydi benim için.. sağlık olsun opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kıslar ne olur fırsat ürününde çaldırın beni lütfen yaaaa 1000 puanı geçtim bişi alamzsam gıcık olurum evde sorun oldu şu peri ara sıra gelcem bakcam ama olur ya dkda kaçırım ne olurbilmiyorumkismile

50s ve ungorayı yazdım onayladım ama alamadım valla anlamadım kkdan kımse bısey alamdı son gun ay cok uzuldum ya dunya puan fırsat urunu sıparıslerden sonra olack onun ıcınde adam gıbı bısey olmaz garantı yanı mecburen alıcaz tabı bırakırlarsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…