Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hepimiz sana yüklendik:)
hehe yok canım rahatlık sizin yüzünüzden istemiom sıkıldım sürekli bakmaktan o yüzden :)))
12 den önce zor biraz illaa milleti ağaç edecekler ya :sinifsinif: her saat başı bakıcam ben aralarda bakmam ztn:
bencede açmazlar bugüne bırakılarki nekadar reklam o kadar iyi
Adesem mağazalarından 10 TLlik Knorr ürünü alın, anında tencere kazanın.

Bu aktivite 29 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında geçerlidir.

http://www.adese.com.tr/KampanyaDetay.aspx?recordId=140
maşallahın var canım döküldün valla :)))) yalnz eklemeden önce kontrol et canım sonra bodozlama form dolduranlar çıkıo :))) geçmiş bilmem kaç yıl öncesine dform doldurmuştuktaaa :))) elerine sağlık bu arada nerden bakıon bunlara?
kızlar peri bugün erkenmi açıldı?
pztden beri 10da açılıo canım bugünde 10da açıldı

neyse kızlar ben çıkıorm sınawa çalışıyım biraz..hepinize kolay gelsinn ins alırsınız hepiniz

10dk daha bekliyeyim sonrada su kahvaltıya kaçar artık 12 de grşrz kıslr

paranomanyakcım sen fırsat ürününü beklicek misin?
eğer bekliceksen özelden numaramı vereyimde çağrı atıver olurmu?

Kızzzzzzzzzz beterbocekkkk özel mesaj kutun doluymus sil kız su mesajları cevap yazamıyorum :roflol:

paranomanyakcım sen fırsat ürününü beklicek misin?
eğer bekliceksen özelden numaramı vereyimde çağrı atıver olurmu?

medusa at bana çaldırayım seni hehehehe ben burdayım canım :) telefona yazdım hepsini aramada sırayla ararım :)

madem bugün son periciğim bi güzellik yapıp her saat başı stok açsa bize nee ii olurduzemuszemus

12 yi mi beklicez şimdi yaaa üffff vallaaaaa daral geldi iiceeee yeminleeekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…