Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bebek bezlerı numunelerı
ıxsora parfum numunesı
dogadan cay ıkı tane
torkudan bır kutu cıkolata
paletteden sac boyası
bıobelındadan parfum numunesı
halk mutfagından kocaman bır yıyecek kutusu
elsevden sampuan ve sac kremı orjına boy
dermodan sampuan sedolın kazandım
bebek mamaları
b.o tampon ısıme yaramasada geldı
sımdılık aklıme gelenler bunlar

adım belescıye cıktı

valla yaaa sırnaşık şey gözüm dönüyor benimde bi ara ama başediyorum :) denemek bedavadan bana hiçbişiy gelmedi valla yorum yazıyorum bende belki gelir ytorum yapınca
[sıze="2"]
kendileri adrese yolluolarmıs ürünleri nick ne senin yorumlarda bakarım benim efetubi gene
[/sıze]

halk mutfak için ne yaptın canım

halk mutfak için ne yaptın canım

bana gelecekler sana gelmiş benim onlar wer bana benim yaa :teselli: :çok üzgünüm: halk bana ikbali yollasada bi yolsam onu ne gıcık bir kadın bi açılıo bi kapanıo düşünün ikbale rasıyım pişi gelsinde

:teselli:

Son düzenleme:

ay valla site görünümüde çok güaelmiş halk mutfağın üye oldum bende bakalım bişiyler göndereceklermi

ay valla site görünümüde çok güaelmiş halk mutfağın üye oldum bende bakalım bişiyler göndereceklermi

aglayan kek war nerdeyse aglayacam o kekin hamur kabunun dübünü nasıl yerdim de tarifler cook uyduruk bi kere yarısma bu resim koymayanı alma kardesim naniknanik yüssüzlük yapıp yazayımmı bunlarada ürünlerinizi coook merak ediyorum hassas :asigim: alerjik bi cildim war ürününüzü denemek için numune imkanı olabilirmi diye :roflol:

Son düzenleme:
blmiyorum ki
bana bebek bezi yolluycklardı primanın o bile gelmedi..
anket bitince yolluyorlarmış..
palettenin anketine katıldım kazandım fakat aramadılar. acaba kampanya bittimi
bende dün kazandım ama arayan yok

ay ne demek cnm

http://www.deracine.com.tr/contact.asp bitanecik daha buldum 12 li krem seti kargo ücreti yok kırısıklık gece bakımı göz cewresi fln kremleriymiş Kargo ücreti onlara aitmiş.

tşkler paylaşımiçin kızlar

:roflol::roflol: karnım ağrıdıı zaten açımm :)

http://www.beyazperde.com/sinemasalDetay.asp?tp=sinemac cvp b doğru cevabı, 24 Mayıs akşamına kadar, isim soyad telefon numarası ve hediyenin gönderileceği adres bilgileriyle birlikte editor@beyazperde.com adresine gönderen beşinci-onuncu-onbeşinci-yirminci-yirmibeşinci-otuzuncu-otuzbeşinci-kırkıncı-kırkbeşinci-ellinci kişiler t-shirt ve anahtarlık hediyelerimizi kazanacaklar.

bu na mail atıorum ama gtmyo böle olan var mı
Alıcının adresi yalnızca harflerden (a-z veya A-Z), sayılardan (0-9) ve belirli simgelerden (@ gibi) oluşabilir. Lütfen yeniden deneyin. böyle yazıo

dogru cvp ne kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…