olsun canım güle güle kullan yerimseniben
Önemli değil canım.Tabiki önemli olan onu kazanmak o şansı yaratmak bence...günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :))))
filizim cevap vermiş saolsun :))) pek güzel bişi diil ama hediye hediyedir :)))
babalar gününe kadardı bitti artıkkk
Önemli değil canım.Tabiki önemli olan onu kazanmak o şansı yaratmak bence...
Bitti ama yeniden başlıycak canım bu seferde lastik adam peluş oyuncağı verecekler izlemede kalın...
heracığım neredesin sen ya yemin ediyorum yokluğun acayip anlaşılıo :)) bende bu şans varken tecavüzcü çoşkun bile düşmez bana :)))) sen kaç kendini kurtar canım :)))) hahahhahaha seviom siziiiii :))))
ahhh lenacım ahh başımıza neler geldi bi bilsen.. nazar değdi heralde köpeemee araba çarptı.. allahtan bişeyi yok bikaç ön patilere dikişle yırttık. cok yürümemesi lazım tam eklemlerde dikiş açılmasın diye bizim ki bırak yürümemeyi koşuyo.. onun başında duruyorum. gece dikişlerini dişlemesin tırnaklamasın diye bekleyip gündüz uyuyorum.. çarpan adamda da hiç allah korkusu yokmuş neye çarptım diye bakmadı bile bastı gitti. bereket hemen veterineri çağırdık geldi de iç kanamaya karşı önlem alındı.yoksa kaybedicektik.. pek vakit bulamıyorum buraya gelmeye
canım benim yemin ediyorum içimden bişiy çekildi çok geçmiş olsun canım ya... boyunluklar var onlardan kullansan canım yalamasını dişlemesini falan önlüyor ya da daha basiti ağızlık kullansan biraz agresifleşiyorlar bişiy takıldığı zaman ama sonuçta onun sağlığı için...sende rahat uyuyabilirsin... ayrıca böyle insanların insan bile diyemiyorum yaratıkların allah bin türlü belalarını versin inş.... öyle hasta insanlar var ki zevk bile alanlar var bu yaptıklarını özellikle yapanlar var yani... allah belalarını versin ağzı dili olmayan zavallılara vurup hiç bişiy olmamış gibi devam edebilen yaratıkların başına umarım daha beterleri gelir... çok geçmiş olsun heracığım inan çok üzüldüm sanki mexx imin başına gelmiş kadar üzüldüm...umarım kısa zamanda iyileşir bir de yavru senin ki rahat durmaz çok hiperaktif bir cins zaten daha fazla ilgi ister allah kolaylık versin canım benim....a.s.
veterinerimize sorduk ama gerek yok dedi.. valla canım sanki birazda benim hatam gibi oldu cok üzüldüm tasmasını bıraktım çimenlikte oynuyorduk.. birden yola doğru koşunca durduramadım..adamda frene bastı da çarptıktan sonra bi dur dimi neye çarptım ben diye bi bak.. ama yok bastı yoluna devam o can havliyle beni filanda ısırdı veterinerleride ısırdı:)) hemen geldi veterinerimiz saolsun 5 dk içinde yapılması gereken herşey yapıldı çok şükür ucuz atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?