Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
avona nasıl yapıyosunuz peki?
avonunki bitti canım sen takip etmeye devam et burayı :)
valla dünküler daha açıklanmamıştı bakarsın sürekli zaten adrese yolluyorlarmış

ebrucum sana çıktımı burdan bende bugün bir katılayım dedim ama 1 defa katıldım uğraşamıcam

bu arada bu glade kadınında hatırlarsanız bir türlü üye olamamıştık ama demekki kaydetmiş ben bırakmıştım yapmayı çünkü :)

bende 2 gün katıldım çıkmadı dünküler açıklanmadı daha bekliyorum çıkarsa yolluyorlar zaten adrese
bir kaç kez katıl soruları tekrar cevaplıyorsunda adres yazma kısmı aynen kalıyor tekrar katıl diyorsun kolay yani

avondan mail gelmiş .adres detaylarını istedi bakalım ne zamn gönderim yapıcak.:kedi:
bende baktım banada gelmiş gönderdim hemen bu hafta engeç haftaya elimizde olur bence :)

hımmm neysem bugünkü yeter unutmazsam yarın yine girerim :) elbet çıkar zamanı varmış daha :)

dogadan kepceye . com da numune istiyorum butonu koymuslardı ben ordan istedim mail atmadım sonra yogunluk olunca kaldırdılar butonu yaklasık 100 tane ürün işaretledim ne degişik sosları varmıs haberim yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…