seviyom86 hadi hayırlı olsun 10 oldun :))))))))) bak dediğin gibi olmayabiliomuş başka hesabım kalmadı bütün oyları kullandım :)))))
bol şans sevtapcım tanıdığın herkese söle eşinin dostunun kimin maili varsa avonn sayfasını beğendilerse önceden oy vermeden önce beğenmekten vazgeç desinler oy versinler sonra yoksa oy verilmiyor :) benimde oyum gitti kalsa sanada verirdimbu arada kendine oy vermeyi denesene geçen sefer veriliyorduboshayallersmile
ya ben bir türlü bulamıyorum begenmekten vazgeç yazısınıkafamçokkarıştıkızlar açıkladım ya az önce okumuyonuzmuuuuuu
AVON sayfasını önce beğenmekten vazgeçin sonra oyunuzu verin sayfayı beğen çıkıyor o zaman
epilasyonfırsatı
kızlar izmir de olanlar ve herkesten rica ediyorum..
linke tıklayıp beğenirseniz ve beğenen kişi 30 a ulaşırsa lazer epilasyon fırsatı 1 lira olucak sınırlı da olsa..
yardım edin 30 olsun nolur...
ya evet dün kaçırdım yaaaaaateşekkür ederim magrenta..
dünde aromaterapik masaj ya da selülit masajını 1 liradan sundular..
canım yoğundur internet sonmra yine dene sabahtan falanya bu primaya video yüklenmiyo.
yükleniyor diyo ama 2 saattir bekliyom yüklemiyor...sinir oldum :jeyyar:
ya ben bir türlü bulamıyorum begenmekten vazgeç yazısınıkafamçokkarıştı
canım sayfamı begenilecek ben begendim..yoksa senin yorumun falanmı begenilecek.bilmiyorumkismile
banvittede bir kampanya var çok karışık ya-*:çok üzgünüm:-*-*-*-*- SEVİOM 86-*-*-*-*-*- cnm avon sayfası sol alttarafta beğenmekten vazgeç seçeneği var:smiley-cool:
ya evet dün kaçırdım yaaaaaa((
canım yoğundur internet sonmra yine dene sabahtan falan
şimdi bi deniyorum.inş bulurum.
bişey deil canım benim yazımın içinde teşekkür etmişin bende kızıodum teşekkür etseydin die
avon türkiye sayfasına giriceksin ordan beğenmekten vazgeç demen lazım
arkdaşın verdiği linle tıkla şehir fırsatı face sayfası çıkıyor orda ki ilk yazıyı oku anlarsın zaten
yok canım en son gelenler varya ıkıncı sayfadayım hemen sema temiz begenmekten vazgecıp sayfayı yenıden verebılıyosun son 3 oyum lutfen bana oy ver.....
iyi hadi affettimPPPP hayırlı olsun hediyen
banada oy atabilirmisiniz arkadaşlar...
apps.facebook.com/pqkampanyalar/campaign/1.2.3684
izmirde değilim ama beğendim canım...
teşekkürler kızlar..
benim yorumum değil canım epilasyon fırsatı beğenilecek.. şu an 22 kişi 8 kişi kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?