Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar magrenta'nın da belirttiği gibi haftada iki gün çekiliş var tek yapmanız gereken hayran olmak hariboya :) ben annemi babamı eşimi herkesi hayran yaptım :)

Kızlar şimdi işten çıkış saatim geldi size yarın hepsini yazıcam buraya sözzzzz :) öpüldünüzz

Özelden yazmıcam genell paylaşım yapıcam hoşkalın

Ayy sen de bir öğle yemeğindeyim dedin şimdi çıkıyorum diyorsun..
şaka mı yapıyorsun acaba ..?
bu mesajında yazsaydın işte atla deve mi link atacaksın hepsi bu..?
yanlış mıyım ..?

kızlar denedimbiliyorumda sadece anketleri doldurmak yeterlimi.
başka bişey yapıyomusunuz...

Denedimbiliyorum da aktif olmak gerekiyor,sadece anketleri doldurmak yeterli değil galiba arada bi foruma da katkı sağlamak gerekiyor.Gönderdikleri numunelerin tanıtımını yapıp yapamayacağını ölçüyolar galiba kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sitede aktif olmak gerektiğini biliyorum sadece diğeri benim varsayımım :)

çok merak ediyorum neler gönderdiklerini:1ninca::bbo:

ESUMAR bu anketleri ve forumları sürekli aynımı ne kadarda bir değiştiriyor bunu denedim biliyorum stesi

allah razı olsun canım...

ESUMAR bu anketleri ve forumları sürekli aynımı ne kadarda bir değiştiriyor bunu denedim biliyorum stesi

Ben çok bişey yapmıyorum sadece forumlara yorumları yazıyorum anket varsa dolduruyorum çok sık değişmiyor,şu an fairy var denemek ister misiniz diye soruyor sadece evet diyosun sonrada sana gönderiyolar.Sürekli takip etmek lazım hem sitesinden hem de face den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…