allaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu ne gözlerim bayram etti maşallahdelikafadulden ..... ya hala saklıomusun ben olsam bitirmiştimmmm .....bayılıyorum yaaa şu zararlı yiyiceklereee:dance:
Az önce geldi zaten hihoyyyt
İftarı bunlarla yapacağım kaydirigubbakcemile2
Kızlar şimdi işten çıkış saatim geldi size yarın hepsini yazıcam buraya sözzzzz :) öpüldünüzz
Özelden yazmıcam genell paylaşım yapıcam hoşkalın
allah daha çok kazandırsın cnm afiyetle mutlulukla ye :)Az önce geldi zaten hihoyyyt
İftarı bunlarla yapacağım kaydirigubbakcemile2
Ayy sen de bir öğle yemeğindeyim dedin şimdi çıkıyorum diyorsun..
şaka mı yapıyorsun acaba ..?
bu mesajında yazsaydın işte atla deve mi link atacaksın hepsi bu..?
yanlış mıyım ..?
yani sabahtan beri insanlar merakla seni bekliyor yapmayın şöyle lütfen
hoşbulduk canımmm Şenizhoşgeldin burcuözge :))
burcuözgeeee albümlerinde biliorum seniiiii :) cicikız
niveyanın bugünki cvplarını bilen varmı ?boshayallersmile
daikin bellek 4 gb banada geldi
Denedimbiliyorum da aktif olmak gerekiyor,sadece anketleri doldurmak yeterli değil galiba arada bi foruma da katkı sağlamak gerekiyor.Gönderdikleri numunelerin tanıtımını yapıp yapamayacağını ölçüyolar galiba kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sitede aktif olmak gerektiğini biliyorum sadece diğeri benim varsayımım :)
çok merak ediyorum neler gönderdiklerini:1ninca::bbo:
Bana 2 adet prima bez 2 adet fairy bulaşık deterjanı 500 ml ve de 1 çuval dolusu 1 yıllık orkid gönderdilerkaydirigubbakcemile2
inci,melike,lale,tülin bugün allahın ıznıyle gıdecegız ve sızın ıcın ozel dua edecegım ben tokatlıyım bızım bulundugumuz ılcede seyh mahmut turbesı derler hatta sadettın teksoy bıle programında gostermıstı normalde gıdılır turbenın yanında yatma yerı var orda yatırılır ve gece yatmadan basucuna bebegın olmasını ısteyen elma koyar o elma sabaha dıslenırse bebek kesın olur dıslenmezse olmaz istanbuldan gelip bebegı olmaz denılen kısının bebegı oldugunu bılırım ınsallah yolunuz bu tarafa duserse mısafırde ederım gıderızde ama ben sızın nıyetınıze bugun duamı edıcem allahım ınsallah hayırla kabul eder.....
ESUMAR bu anketleri ve forumları sürekli aynımı ne kadarda bir değiştiriyor bunu denedim biliyorum stesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?