bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bloggerlara destek olalım bayanlar bloggerı kapatıcaklarmış nedensiz sebebsiz yarından itibaren giremeyecekmişiz ttnet kullanıcıları olarak lütfen destek olalım......
bloğuma dokunma

Bioblas konusunda bana da yardımcı olur musunuz cnmlarım.Nedir necidir bu numune olayı?

bu arada doğadandan ahşap kutu kazanan oldumu hiç halaa forumu sitelerinde duruyorda
bende katılmıştım hatta bugün yine katıldım nasıl bir kutuki acep:44:

cnm o hani cafelerde fln olurya çalarn konduğu ufak göz göz odacıklı bi kutuymş öğrendiğime göre

Bioblas konusunda bana da yardımcı olur musunuz cnmlarım.Nedir necidir bu numune olayı?

tatlım bikaç syf geriye dönüp okursan nsl istendiğini öğreneblrsn..

ttnet yarından itibaren ulaşılamaycak derins superonline ve diğer internet kullanıcıları ulaşamıyormuş ben de yeni öğrendim

daha önce de olmuştu magrenta 2008 di galiba..
yine lig tv sorunuydu uzun sürmez.
blogger google'ın bilyorsun..
google uzun tutmaz bu süreyi bir çaba sarfeder .
dns ayalarını değiştirip giriyorduk o zamanlar ben hatta birkaç yazımı wordpresse taşımıştım.
içerğini taşı istersen

evet olmuş daha öncede ben bilmiyorum onu :) inşallah uzun sürmez yedek aldım ama bişi taşımadım dns ayarlarından halledicez artık.

dün ilk numunelerim bioblasdan geldi saç dokulmesine karşı şampuan bay bayan
güneş kremi selülit kremi
tüy azaltıcı serum
tüy azaltıcı krem
nemlendirici krem
minik paketlerde ama 15 tane vardır toplamda hepsi...

Arkadaşlar göğüslerimize her kremi, her serumu sürmeyelim lütfen, içeriği nedir bilmiyoruz..
içeriğindeki bazı maddeler bazı hormonlarımızı yükseltebilir..
çoğu kadının göğsünde fibrokistler mevcut,çoğumuzda bilmeyebiliriz..her 5 kadından 2-3 ünde fibrokistler mevcutmuş..şahsım adına, bende fibrokistler olduğundan hiçbirşey kullanma taraftarı değilim..
doğal yağlar vs.olsa bile onlarda hormonları yükseltebilir..
kaş yapayım derken göz çıkartmayalım..

tırstım şimdi :26: haklısın cnm çok saol verdiğin bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…