bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

rica ederim umarım işe yarar :81:

kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş

süpermiş valla tebrik ederim

carte dooorr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar olay krem hangi kargoyla geliyor benimki hala gelmedi bende denedimbiliyorum a mail attım kayınvalidemin adını yazmışlar bu kişye teslim edildi diye kayınvaldem de gelmedi diyor ne yapcam ben şimdi
hangi kargoyla geliyorsa bi arayıp sorayım bari

omoyu ve cartedor u güle güle kullanın kızlar çok güzel hediyeler

ben mail attım nezaman gelıcek cok uzun zaman oldu dıye.bütün katılımcıların adres bilgileri tamamlandığında dağıtıma başlayacaklarmış nekadar saçma yahu

posta maliyetlerini ucuza getirmeye çalışıyolardr cnm

CARTE DOR GELDİ BANADAAAA:d

sana geldiyse yarında bana uğrar postacı amca

bu sabah geldi canım,zaten kargocular beni tanıyor.abla sana bişey geldi yine diyorlar gerçi işim gereğide ok kargo geliyor

kargocular numune dağıtan firmalara baskı yapsınlar çabuk gönderin hatunlar sabırsızlanıyo diye

kızlar birde şeyin yarışması var, şu omo ve cartedorun yarışmasına katılmştk ya heh ona girin very taft olarak aratın, taftın stil yarışması var
sayın editör link ve isim vermeden anlatmaya çalıştım elimden geldğince

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr bugün evde yoktum kargo kağıt bırakmış üzerinde YL yzıyor ne demek acaba?? cartdor geliyor aklıma bir tek.

canım kitapların dağıtımına nisan da başlanacak deniliyordu.Dağıtıma daha yeni başladılar.Ben istanbuldayım benim kitabım da henüz gelmedi.Bugün yarın gelir herhalde

hımmmm....ben kazanalı daha 3 gün falan oldu aslında ama merak işte,huyum kurusun.........bana da birşey gelse de rahatlasam artık.........

ikiler in sayfasına üye olunca 10 tl para puan veriyor.bide malum yerde yarışması var bi bakın

arkadaşlar omo dan nasıl hediye kazanabilirim...sitesinden giriyom ama bulamıyorum
yardımcı olurmusunuz

kızlarr bu omo ve cart dor kitabı nasıl kazanılıyoo biraz bilgi verirmisiniz????

günaydın kızlar..meloşummmmmmmmmmmm seni takip ettim canım...nasılsın?

slm kızlar bana dün yurtiçi kargodan gelmişler kağıt bırakmıslar unilever göndermiş sizce ne olabilir ?

Son düzenleme:
geçmişi okuyun kızlar biraz araştırın öyle hazıra konmak yokkkk az emek sarfetmek gerek demiiii

şimdi baktım unilever markalarına sanırım cartdodan gelmiş kargo
kitabı gelenler sizce gidip alayım mı güzelmi kitap?

ya zaten kargo ücreti vermiyorsun canım,bence çok uzak değilse şube git al derim ama sen bilirsin

valla cnm hangi kargo bilmiorum seninki ama benm başıma geldi böle bikaç kere aradım gelemem ben getirin dedim zzaten yrn tekrar uğrar arkadaşlar dediler . ertesigün de geldi kapıma kadar. bence getirirler gibime geliyo. ben şahsen kalkıp ta gitmem kargoya. altımda araba da var ama acil bişi olmadıkça gitmem... sonuçta firma reklam olarak gönderiyor bu ürünleri. bana teslim etmek için de kargo, parasını firmadan alıyo. o zaman kapıma kadar getirip, elime teslim etmeleri gerekiyor.

hmmmmmmmmmmm güzel güzel pastalar yaparsın inşasllah güle güle kullan bakalım bana da kazandınız demişti

İnşallah çok teşekkür ederim.. senin kitabında kısa zamanda eline ulaşır... :79:

omoyu ve cartedor u güle güle kullanın kızlar çok güzel hediyeler

teşekkürler... darısı başınızaa

slm kızlar bana dün yurtiçi kargodan gelmişler kağıt bırakmıslar unilever göndermiş sizce ne olabilir ?

caredordur yurtiçi kargodan geldi ve gönderici unileverdi
kargo ücreti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…