Bu linki senin sayende gördüm ve hemen katıldım. 16 denemede 16 doğru cevaba ulaştım. Katılım için yarın son günmüş. Umarım 100 kişinin içerisine girebilirim. Bilgilendirmen için çok teşekkürler
kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş
ben mail attım nezaman gelıcek cok uzun zaman oldu dıye.bütün katılımcıların adres bilgileri tamamlandığında dağıtıma başlayacaklarmış nekadar saçma yahu
CARTE DOR GELDİ BANADAAAA:d
bu sabah geldi canım,zaten kargocular beni tanıyor.abla sana bişey geldi yine diyorlargerçi işim gereğide ok kargo geliyor
kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş
canım kitapların dağıtımına nisan da başlanacak deniliyordu.Dağıtıma daha yeni başladılar.Ben istanbuldayım benim kitabım da henüz gelmedi.Bugün yarın gelir herhalde
şimdi baktım unilever markalarına sanırım cartdodan gelmiş kargo
kitabı gelenler sizce gidip alayım mı güzelmi kitap?
şimdi baktım unilever markalarına sanırım cartdodan gelmiş kargo
kitabı gelenler sizce gidip alayım mı güzelmi kitap?
hmmmmmmmmmmm güzel güzel pastalar yaparsın inşasllah güle güle kullan bakalım bana da kazandınız demişti
omoyu ve cartedor u güle güle kullanın kızlar çok güzel hediyeler
slm kızlar bana dün yurtiçi kargodan gelmişler kağıt bırakmıslar unilever göndermiş sizce ne olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?