bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı yagöğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:
ayy deme öylee kazanırız inşallah:) sağol canım banada italyan sos geldi.aa güzel dediğine sevindim bak:)Afiyet olsunKühne bana italyan sos göndermişti ben beğendim yedim bitirdim bile
IDC anketi de yalan oldu galiba kırk yılın başında bir kampanyaya erken katıldık yoğun talepten dolayı kampanya durduruldu
kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım((
bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı yagöğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:
kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım((
iyi günlerde giyinh&m den etek kazananlardanım.çok sewindim.kampanyayı duyuran arkadaşa çooooook teşekkür ederim.umarım o da hep kazanır
Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..
sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..
h&m den etek kazananlardanım.çok sewindim.kampanyayı duyuran arkadaşa çooooook teşekkür ederim.umarım o da hep kazanır
banada gelmiş mail bende kazanamamışım gerçi kazanan var mı onu da bilmiyoruz ya
iyi günlerde giyinKazananlara nerden bakabilirim ???
teşekkür ederim işallah bizden başka kazananlar da vardır. burdan canım H&M Etek Kazananlar
hatta yazıyım ben
Seçil Egen
Nihal Gökdemir
Yeşim Uluğbay
Melek Yurtkulu
Tuğçe Çelik
Didem Gündoğdu
Selin Özmert
Zeynep Kurtoğlu
Hilal Soyutürk
Gül Hanım Kaya
Cevaplarınızı info@sinemalife.com adresine bekliyoruz.
Soru 1: 01 Nisan 2011 tarihinde vizyona giren ‘Hop Dedik: Deli Dumrul’ filminin yönetmeni kimdir?
Soru 2: Nejat İşler ilk kez hangi filmde rol almıştır?
Soru 3: 2004 yapımı “Mustafa Hakkında Herşey” filminde ‘Mukadder’ karakterini hangi oyuncu canlandırmıştır?
Yukarıdaki sorulara doğru cevap veren 3 okurumuza Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, 3 okurumuza ise Karmakarışık DVD’leri armağan edilecektir
Cevaplar
1. Oğuz Yalçın
2. Eylül fırtınası
3. Şerif Sezer
cevap bunlarmııış kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?