• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

cnm kargosu 5 tl imiş şimdi tekrar baktım
ay ben şöyle seksi bi koku baktım :78: da ondan açıklamalarını okuyup bu yazdıklarımı seçtiydim ama kararsızım yaaa :66: gene de gülsuyum var ya ıspartadan aldık bi de neyse cnm çok saol :77:

parfüm setinde hangi ürünler bulunuyo acaba?

Yıl böyle başlarsa

Boşlukları en yaratıcı dolduran sen ol, yılbaşı gecesi için sevgilinle seni codentry'den giydirelim, üstüne de istediğin yere eğlenmeye gönderelim parasını da biz ödeyelim!

Ne dersin?
Haydi şimdi kafayı çalıştır, 28 Aralık'a kadar yaz ve gönder.

Codentry

kızlar dün akşam roziden paket geldi.:46::46::66::66:
eni çıkan 2 ped gece gündüz
ve bi günlük ped
kargo ücreti yok
:D ilk numunemm
1 haftada geldi valla:D
mutlu oldumm:27::27:

27 Eylül 2008 tarihinde denize indirilen ilk yerli savaş gemimiz hangisidir ?

a - Gökova
b - Yıldırım
c - Fatih
d - Heybeliada (doğru cevap)

cevaplarınızı engeç Çarşamba gününe kadar iletişim bilgileriniz ve kısa özgeçmişinizle
birlikte : savastabarista@tsk.tr adresine gönderip TSK logolu saat çekilişine katılın.

kızlar dün akşam roziden paket geldi.:46::46::66::66:
eni çıkan 2 ped gece gündüz
ve bi günlük ped
kargo ücreti yok
:D ilk numunemm
1 haftada geldi valla:D
mutlu oldumm:27::27:
nerden basvurmustunnnnnnnnnn:52::52::52:
bende isterimmmmmmmmmmmm

27 Eylül 2008 tarihinde denize indirilen ilk yerli savaş gemimiz hangisidir ?

a - Gökova
b - Yıldırım
c - Fatih
d - Heybeliada (doğru cevap)

cevaplarınızı engeç Çarşamba gününe kadar iletişim bilgileriniz ve kısa özgeçmişinizle
birlikte : savastabarista@tsk.tr adresine gönderip TSK logolu saat çekilişine katılın.
açıklamalı başka sitesi var mı?

nerden basvurmustunnnnnnnnnn:52::52::52:
bende isterimmmmmmmmmmmm
rozinin sitesinde iletişim mail adreslerini aldım
çok hassasım denemek istiyorum numune gönderirmisiniz dedim geldi valla :D:52:

selammmmmmmmm hepinizee:1: ben blog kampanyalarına dadandım,hiç ummazdım valla:66: dün 1kg çerez kazandım yeycem garii :64::64:

Katia Shop adresinden 1 Ocak 2011 tarihine kadar alacağınız HER ÜRÜNDE 3 al 2 öde kampanyası var, sakın kaçırmayın !!! Çorap ve İç Giyimde çok özel markalar ve ürünler...

Katia - Falke - Trasparanze - Triumph - Sloggi - Oroblu - Pierre Cardin - Neyir - Yıldız Exclusive

Eki Görüntüle 119350 Eki Görüntüle 119353 Eki Görüntüle 119352 Eki Görüntüle 119351 $4025-5_small.webp $4074-SACHA-SABAHLIK-5_small.webp $TRI03B81577_small.webp $KAT03E00004_small.webp $LIN06B09080_small.webp

Back
X