bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

evet arkadaşlar 1 kampanya daha ekledim pasaj.com üyesinden
kaçırmayın çok cici
kargo pasaj sahibine ait
****Cennet Bahçem İremim****: yeni bir kampanyamız başlıyor hulyayilmaz.pasaj.com

yolluyorlar canımm bi sorun olmaz emin oll
bak yukarıda link verdim katılmadığın varsa onlarada katıl

kızlar yeni haberim oldu, facede veet türkiye syfsındada bi kampanya var, ilk hafta sony vaio veriyo, 2 ve 3.ncü haftalardada hediye vardı ama ne olduğnu unuttum. kurtulmak istediklerinizi yazıyosunz 3madde şeklinde... ilk hafta çeklişi için yarın saat 00.00a kadar süre var, ben denedm, sizde bi bakın derim

DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?

zincirime verdiğim linkten katılın beraber hediyeler kazanalım arkadaşlar

katıldım canım senin zincirine 1.benim heheh banada verdi link dağıtmaya başladım bile :)))

DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?

kızlar çok kişi toplayacağınıza inanmıyorsanız 1 kişi üzerinden katılalım ben öyle yaptım dağıtmaya başladım linki

konunun burda açık olduğunu görmeden yazdım bemim verdiğim limk hergün kampanyanın linki ordan aldım ama zinciri uzun burda sinemin verdiği linkede kaydoldum gerisi nasip

banada 1. dedi elimizi çabuk tutmamaız gerek başka forumdakiler 1000 buldu kızlar
Ben bir kaç kişi adına daha kaydoıldum onlarada 1.dedi anlamadım önemli olan zincire katılmak hepimiz siremimse bağlıyız sonuçta :) lik verirkende öle yapalım siremims diye not düşelim :)
blogda facede duyuıralım

Zincire bende katıldım. Bana da 1. kişi oldunuz dedi. Bu arada Bioblas numunelerim geldi. Biobellinda da iletişim bilgilerimi istedi kısa zamanda gelir heralde.Parfüm numunerlerimizden göndereceğiz yazmışlar maillerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…