kızlar bugün başlayan ve 15 gün sürecek olan
hediyeniseç.com sitesiyle yaptığım kampanyam 3 hediye ve 3 ayrı kişiye
****Cennet Bahçem İremim****: Çok Cici Bir Kampanya Hediyelikseç.com ile Karşınızdayım
katılmanızı tavsiye ederim kargo ücretide firmaya ait
tıklayın şartları yerine getirin katılın:)
ve benim kampanyam bunada katılın bebişiniz yoksa hediye edersiniz olanlara
****Cennet Bahçem İremim****: İremimden bebişlere hediye:)
bır tane de bendennnnnn ettı 6:90:
selammmmmmmmm hepinizeeben blog kampanyalarına dadandım,hiç ummazdım valla dün 1kg çerez kazandım yeycem garii
dimi senocum ben demiştim sana buralarda vakt harcamayın blog kampanayalarına katılın diye
afiyet olsun
bol şanslar canım bende oyladım
DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?
zincirime verdiğim linkten katılın beraber hediyeler kazanalım arkadaşlar
katıldım canım senin zincirine 1.benim heheh banada verdi link dağıtmaya başladım bile :)))
DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?
kızlar çok kişi toplayacağınıza inanmıyorsanız 1 kişi üzerinden katılalım ben öyle yaptım dağıtmaya başladım linki
zincirime verdiğim linkten katılın beraber hediyeler kazanalım arkadaşlar
bişey diyim mi linkler karışacak ayırt etmenin yolu var mı
Ben bir kaç kişi adına daha kaydoıldum onlarada 1.dedi anlamadım önemli olan zincire katılmak hepimiz siremimse bağlıyız sonuçta :) lik verirkende öle yapalım siremims diye not düşelim :)banada 1. dedi elimizi çabuk tutmamaız gerek başka forumdakiler 1000 buldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?