Bu topiği daha önce görmemişim bir kaç çekilişe katıldım first çıkmadı mesela bugün
zor işlermiş arkadaş... :)
first anında kazan kristallerinden eşim adına 4 gb usb bellek kazanmışım.kendi adıma hiç bişey:)
katıldım canım senin zincirine 1.benim heheh banada verdi link dağıtmaya başladım bile :)))
DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?
kızlar çok kişi toplayacağınıza inanmıyorsanız 1 kişi üzerinden katılalım ben öyle yaptım dağıtmaya başladım linki
katıldım senin zincirine buda linkimiz
DenedimBiliyorum > Ben OLAY Total Effects 7 ile tanıştım. Sen de denemek ister misin?
Ben bir kaç kişi adına daha kaydoıldum onlarada 1.dedi anlamadım önemli olan zincire katılmak hepimiz siremimse bağlıyız sonuçta :) lik verirkende öle yapalım siremims diye not düşelim :)
blogda facede duyuıralım
bende katıldım 3 farklı msn le ama hepsine 1. kişisiniz dedi:44:
siremiss bende zincirine katıldım. daha katılacağım 4-5 mail daha varUmarım enn uzun zincir oluruz
katıldım zincire
OLAY linki :) siremimsin öncülüğündeki zincir :)
http:// www. denedimbiliyorum. com/ olay/ z.php?f5608
aradaki boşlukları silin :)
Facebook'a Hoş Geldin
Yenilenen Lipton Form Plus Ailesi’nin tüm lezzetlerini, ad soyad, telefon ve adresleriyle birlikte lipton@aerodeon.com adresine e-mail gönderen her 20. kişi bir adet Bodum bardak ve Lipton Form Plus hediyesi kazanıyor!
siremimsin öncülüğündeki zincire katılmış bulunmaktayım arkadaşlar ve 27.kişi oldum:)
http:// www. denedimbiliyorum. com/ olay/ z.php?f5608 devam devammm
avon'dan katalog ve krem numuneleri gelmiş bana bugün kızlar. Unutmuşum eşim adına da istemişim iki tane yollamışlar :))
Şu first'den bir de bize çıksa yaa heşke. Şöööyle bir hediye çeki hiç de fena olmaz hani. Kazananları tebrik ederimmm
zincirime verdiğim linkten katılın beraber hediyeler kazanalım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?