• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

slmm numuneci güzellerr :))

kızlar bi site keşfettim hergün kmpanyalar die oraya üye oldum şimdi sizide bilgilendiririm

teşekkürler kızlar az öncede lays ten yapboz kazanmışım haftaya güzel başladık hadi hayırlısı bakalım

kızlar laysten bende kazanmısım 3.hafta nasıl gonderıylar bısey yapmak gerekıyomu

arkadaşım siz ne zaman istemiştiniz roziden ben iki hafta önce istemiştim olumsuz cevap geldi

valla hatırlamıyorum ki tam bir kaç hafta oldu, gerçi rozilerim dediğim de iki tane normal ped bi tanecik günlük ped yollamışlar

geçenlerde bende cevap attım hangi üründü bilmiyoeum
emin olmadığım ve kalitesini bilmediğim ürün için para veremem siz göndermiyorsanız eğer bende sizin ürünlerini kullanmıhorum diye
cevap gelmedi :D:90::90::90::90:

iyi demişsinnnn :1::1::1::1::1:

kızlar bi site keşfettim hergün kmpanyalar die oraya üye oldum şimdi sizide bilgilendiririm

ben 1 yıldır üyeyim o siteye degişik kampanyalar oluyo face kampanyaları güsel bide internet kampanyaları

arkadaşlar şimdi bioblastan numunelerim geldi ay çok mutlu oldum çünkü benim ilk numunelerim bunlar işallah devamıda gelir:1::1:

geçen hafta bioblastan numune istemiştim sağolsunlar göndermişler bugün aldım başladık bakalım ne olacak

Back
X