• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ayyy pc kafayı yedi 2 kez göndermişim aynı şeyi...
kusura bakmayın kızlar...

beni begenen yok yeni kampanya da yok küstüm size ben yicem yeni kampanyada kazandıklarımı hıh

bencede ÖZGE haklı
9 kişiyiz konu okuyan çokmu zor oy vermek :50:
ne okuyorsunuz siz iki saattir orda:41::60::60::60:

bakınız bende küstüm:45:

geldiğimde oylar verilmiş olsun :44::86:

yoksa ağlicem:63::63::63:

bayan seyma sana özelden vericem yeni kampanyayı sende katıl hemen 5 begeni yetiyo

ya ben katıldım 25 oy anca yalvar yakar topladım.millet 200 ü geçmiş.sinir oluyorummm:47:
şans ve çevre lazım

bizdede o yok canım zaten..
zaten topu topu 55 arkadaşım var facede.
yarısından çoğu boş böyle işlere zaten ..

selam canlarım.konu ne tam anlamadım.bana link verin hemen oylarım.sabahtan beri canım çıktı faceden oy toplycam diye.ama okadar hızlıydıki o ondan istiyo bu şundan istiyo off kafam döndü.ama avonu,kfc'yi,pizzayı başarıyla tamamladım heheh:65::65::66: ohh.varmı yardıma ihtiyacı olan

valla oy verene vericem yeni kampanya haberini ben herkese oy veriyorum bana oy yok olcak iş diil daha 2 begenideyim üzgünüm
Giriş Yap | Facebook
oyum tamamlanmadan acıklamayacagım

bizdede o yok canım zaten..
zaten topu topu 55 arkadaşım var facede.
yarısından çoğu boş böyle işlere zaten ..

anam facedeki kendi dostum dediklerinden hayır yok.ama tanımaığın birinden iste anında oy veriyorlar.düşüncelerim değişmeye başladı artıkk :71:97:

selam canlarım.konu ne tam anlamadım.bana link verin hemen oylarım.sabahtan beri canım çıktı faceden oy toplycam diye.ama okadar hızlıydıki o ondan istiyo bu şundan istiyo off kafam döndü.ama avonu,kfc'yi,pizzayı başarıyla tamamladım heheh:65::65::66: ohh.varmı yardıma ihtiyacı olan

Giriş Yap | Facebook

buyur canım

Back
X