• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kaçak kız çıkar acele etmeee:))))))))))9

oooo süper eccee güle güle harcaa:)
bende katılmıştım ama çıktımı çıkmadımı bilmiyorum 3-4 gün oldu katılalı
anında kazanılan kayan yıldızdan cıktı buyuk cekılıs de bu gun sen kayan yıldızlardan baktınsa o gunun talihlılerıne bak sayfada war

yazışmalara dikkat ettimde hep numune dağıtımdan bahsetmişsiniz.Nasıl numune alabiliyoruzki site adresleri nedirki

slm bende linki tıkladım üye oldum ama ne yapmak gerekiyo bilmiyorum ..Acemi çağlak olarak yardımcı olurmusunuz

kızlar facebookdan birbirimizi ekleyelim
kampanyalar oldukça birbirimizi beğeniriz yada katılırız daha basit olur nedersiniz?

arkadaşlar blog çekilişlerinden haberdar olup ayrıca eğlenceli bir blog okumak isteyenler beni takip edebilirler:)

hangi kampanyanın bu?benim nesfitlerim hala gelmedide..

bana da bugün denemek bedavadan bir sürü herçeşitinden cappucino geldi.

bir de avon geldi

Afiyet olsun cappucinolar ..
benim kampanya glade idi.sanırım nesfit stoklarında bir sıkıntı var.
genele gitmemiş

aman doğurma anam günün varsa dahaa:61: içime bay geldi zincir hikayelerinizden ayol.herkese merhabaa.ben liptondan kazanmışım hehehe bir de lays den yaptığım yapboz gelicekmiş yupiiii:90::90::64::64::62:

senocum liptona nerden bakılıyor??
ben sonuca bakmadım daa...

Saçnz Hayat Bulsun

Dermozinc Club a Üye Olan Herkes Hediye TL ve Dakika, IPAD, IPHONE 4, PLAYSTATION 3, Paris Tatili Kazanma Fırsatı Yakalıyor...

Teşekkür ederim çok naziksin :71:

Yarın çekiliş yok galiba başka bir aksiyon yapacaklar.Ama dişe dokunur birşey vereceklerini sanmıyorum.Sakız falan gönderirler belki
teknosa çıksın istiyordum ya dvd player alacaktım üstüne para ekleyip :52:

bakalım bekleyip görücez sakızmı kazancaz elimiz boş mu deönücez heheh :P
valla benimde güzel planlarım vardı ama napalım kısmet değilmiş :)))

günaydın bayanlar iyi sabahlar:47:

avon 2011 dileği kazananları açıklanmış :)

bir de Farmaceutici Dottor Ciccarelli de açıklanmış sadece 2 kişi :)

Son düzenleme:
Back
X