Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pizza hutda açıklanmış( ne kadar şansızım bir sürü şey açıklandı biri çıkmadı yahuu
![]()
Aynennnnnnnnn![]()
senocum liptona nerden bakılıyor??
Ben sonuca bakmadım daa...
Kızlar kızlar selam kızlar :82:Pizza kfc ve avon kazanmışım noluyor bana yawww:86::86: Galiba o gün neti erken açmamın avantajı.
![]()
anında kazanılan kayan yıldızdan cıktı buyuk cekılıs de bu gun sen kayan yıldızlardan baktınsa o gunun talihlılerıne bak sayfada war
aman doğurma anam günün varsa dahaaiçime bay geldi zincir hikayelerinizden ayol.herkese merhabaa.ben liptondan kazanmışım hehehe bir de lays den yaptığım yapboz gelicekmiş yupiiii:90::90:
![]()
Pizza hut'tan kazanamadım ama AVON'dan Bond Girl 007 EDP kazanmışım.Hiç avon kullanmadım şu güne kadar.Yeni yıl hediyesi oldu,sevindim :66:
oooooo bu ne şanssss tebrikler canım :)))Aaa Avon'dan eşim de kazanmış,,ne şanslı başladık bu yıla![]()
Tebrikler kızlar ne çok Avon kazanan varmış yaa kıskandım walla benim haberim bile yoktu tühhhh
güle güle kullanınnn![]()
oooooo bu ne şanssss tebrikler canım :)))
bi senle ben varız kazanamayan heheh :)
Kızlar kızlar selam kızlar :82:Pizza kfc ve avon kazanmışım noluyor bana yawww:86::86: Galiba o gün neti erken açmamın avantajı.
![]()